Újabb botrány Horányi Juli körül, most a TV2 sztárjával veszett össze

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Szinte még most csillapodtak le a kedélyek Horányi Juli és Rúzsa Magdi körül, akit egyik videoklipje képi világának teljes ellopásával vádolt meg. Később magyarázkodott, hogy nem kolléganőjére haragszik, hanem a produkciós cégre, akik a gyártásban vettek részt. A két énekesnő közötti botrány felrázta az egész szakmát, sokan foglaltak állást a történtekkel kapcsolatban. Alig, hogy elült a botrány, Horányi újra provokálni kezdett a közösségi oldalán, ami miatt vitába keveredett a TV2 egykori sztárjával.
Vágólapra másolva!

Horányi Juli újabb botrány küszöbén áll legutóbbi videói miatt, melyben azt ecseteli, hogy nőként mennyire nehéz ma a zeneiparban érvényesülni. Mondadóját világsztárok idézeteivel támasztotta alá, mint például Alicia Keys 2018-as beszéde a nők helyzetéről, majd Lady Gaga ezzel kapcsolatos gondolatait is megosztotta. Horányi szerint ma Magyarországon sem jobb a helyzet, ezért úgy döntött, a jövőben arra fog koncentrálni, hogy az énekesnők is ugyanúgy érvényesüljenek itthon, mint a férfi zenészek.

Horányi Juli szerint nehéz boldogulni énekesnőként a zeneiparban Forrás: Horányi Juli

A zenei producereknek pedig mindössze két százaléka nő. A világunk ötven-ötven százalékra épül, úgyhogy itt az idő, hogy a zeneiparunk is reflektáljon erre" - idézte Alicia Keys szavait Horányi Juli, aki lehet nem is gondolta, hogy törekvéseivel szinte azonnal magára haragítja a Farm VIP második évadának győztesét, Fehér Hollót.

"Kajak nem értem! Te most ennyire másik sztorit nézel? Engem mindig meglep, amikor vannak a valóságban történések és valaki teljesen máshogy interpretálja ezeket a saját kis univerzumában. Gyakorlatilag te azt mondod, hogy nem a hozzáértés és a tehetség egy szakma fokmérője, hanem a kvóták.

Onnantól kezdve, hogy te el akarod adni a dalaidat, te egy termék vagy. Ha az a termék nem olyan populáris, hogy kitermeljen egy Arénát, nem rentábilis a cucc és nem tudod eladni. Sajnos ez van és nem azon múlik, hogy lány vagy, vagy fiú" - magyarázta a videójában Fehér Holló, a Farm VIP második évadának sztárja, énekes és zenei producer, aki felháborodott Horányi állításain, melyekkel egyáltalán nem ért egyet és hosszasan érvelt ellene.

A Farm VIP 2021-es szériájának győztese, Fehér Holló nagyon ideges lett Horányi Juli állításai miatt Fotó: Polyák Attila - Origo

Horányi Juli állításai szerint nem akar ezen senkivel vitatkozni, érdemben nem reagált kollégája szavaira.

Az, hogy harcolok az arányok kiegyensúlyozásáért, nem egyenlő azzal, hogy vitába bonyolódok bárkivel" - zárta rövidre a Ripostnak Horányi Juli.