Botrány: egy órával a kezdés előtt lefújták Johnny Depp budapesti koncertjét

Hollywood Vampires, Alice Cooper, Johnny Depp
ISTANBUL, TURKIYE - JUNE 10: The Hollywood Vampires, consisting of American actor Johnny Depp (L), rock artists Alice Cooper (R) and Joe Perry (not seen) gives concert at the Life Park Istanbul on June 10, 2023 in Istanbul, Turkiye. (Photo by Erhan Sevenler/Anadolu Agency via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Hirtelen lefújták a Hollywood Vampires budapesti koncertjét.
Vágólapra másolva!

Johnny Depp és Alice Cooper zenekara, a Hollywood Vampires július 18-án 20 órától adott volna koncertet a Papp László Budapest Sportarénában, az eseményt azonban nagyjából egy órával korábban lemondták.

Minden jegyet (general és VIP, beleértve a meet & greet) teljes összegben visszatérítünk. Szeretjük és értékeljük az összes rajongót, aki közelről és távolról utazott, hogy lásson minket felemelkedni, és igazán sajnáljuk. Őszinte bocsánatkérés, a Hollywoodi Vámpírok" – olvasható már az Aréna honlapján is a zenekar Instagram-posztjának fordítása.

A Blikk úgy tudja, hogy a koncertet Johnny Depp rosszulléte miatt kellett lemondani. Az biztos, hogy a sztárt elég rossz állapotban fotózták le a napokban, de egyelőre nem tudni biztosat arról, hogy mi történt.