Folytatódik Opitz Barbi szerelmi drámája

Serleg Albert, Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi körül sosem csillapodnak igazán a kedélyek, hajmeresztő dolgok történnek vele az utóbbi időben. Minden a decemberi elrablásával kezdődött, amit azóta is tagad, majd az apjával folytatott nyílt háború után meg is verték egy budapesti plázában. Az énekesnő kitart a saját véleménye mellett, eddig azt hajtotta, hogy semmi gond nincs közte és párja, Serleg Albert között. Most mégsem erre utal a két fiatal viselkedése.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi drámája régóta tart, főleg, mióta megismerte mostani párját, Serleg Albertet. Előtte sem volt túl szerencsés a szerelemben, ugyanis előző barátja meztelen videókat osztott meg az énekesnőről, amiből rendőrségi ügy lett. Hiába, hogy sokan elfordultak Opitztól, ő mégis tagadta a Serleg ellen felhozott vádakat, pedig családja és barátai is agresszív, erőszakos embernek tartják a fiút.

Serleg Albert és Opitz Barbi újra letörölték az összes közös képüket Forrás: Serleg Albert/Instagram

A követői is látják, hogy egy valódi se veled, se nélküled kapcsolatban élnek, már többször is szakítottak az elmúlt év során, ilyenkor az jelzi a mosolyszünetet, hogy minden közös képüket és videójukat eltávolítják a közösségi oldalaikról - szúrta ki a Bors.

A napokban ismét összeveszhettek a szerelmesek, ugyanis ismét törölték az összes közösségi média felületülkről a közös emlékeiket, bár egyikük sem osztott meg a kapcsolatukról egyéb információkat. Legutóbbi összeveszésük után is hazudhattak, amikor Opitz egy bejegyzésben tudatta mindenkivel, hogy vége a kapcsolatnak.

- ez történt három héttel ezelőtt, majd azt állították, hogy csak egy rossz tréfa volt a részükről, de minden rendben és egy közös képet is megosztottak, melyben tisztázták a félreértést.

Sokan aggódnak, hogy az énekesnő valójában egy bántalmazó kapcsolatban lehet és ezért van közöttük ez a rengeteg feszültség és a folytonos se veled, se nélküled kapcsolat. Opitz nemrég a Blikknek adott interjúban is magyarázkodott a viharos szerelmi életéről, ott azt állította, hogy bár szoktak veszekedni, de egy napnál többet még sosem töltöttek külön, bár még nem költöztek össze. Akkor többet nem akart elmondani a magánéletéről, de szemmel láthatólag feszélyezte, hogy Serleg Albertről beszéljen.

Most nagyobb összeveszésen lehetnek túl, ugyanis az összes közös képük eltűnt mindkettejük Instagram-oldaláról, sőt, Serleg a TikTok-oldaláról is letörölte azt a dalt is, amit barátnőjének írt és énekelt. Egyelőre egyikük sem erősítette meg, hogy mi történt közöttük valójában.

Opitz Barbi tagadja, hogy problémáik lennének a kapcsolatban Forrás: instagram/opitzbarbara