Olyan dolog derült ki Marics Petiről, amiért véget érhet a kapcsolata

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Eseménydús év áll Marics Peti mögött és még mindig nincs vége. Történt vele jó és rossz egyaránt, de talán többségben pozitív dolgok, főleg a karrierjét illetően. Év elején még exével, Tóth Andival zsűriztek a Sztárban sztárban, majd szakításukat követően hamar rátalált a boldogság Kovács Gyopár színésznő személyében. Azonban kiderült valami a fiatal énekesről, amire rámehet a mostani kapcsolata.
Vágólapra másolva!

Bár sosem ismerték el hivatalosan, de szinte biztos, hogy együtt van Kovács Gyopár és Marics Peti, akik nagyon óvják magánéletüket. Marics valószínűleg nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint Tóth Andinál, ezért sem engedi be a nyilvánosságot annyira a kapcsolatukba.

Maricsot nem tartja vissza semmi attól, hogy karrierjét építse, sem a szerelem, sem egyéb körülmény. Nemrég súlyos bokasérülést szenvedett a Budapest Park színpadán, sokan aggódnak érte azóta is, ugyanis nem várta ki teljesen a felépülési idejét. A fiatal énekesnek nagyon fontos a közönsége, őket sem akarta cserbenhagyni épp nyáron.

Ma már szinte egyáltalán nem látszik, hogy bármilyen sérülése lett volna, a járógipszét is levették, de remélni lehet, hogy később nem fizeti meg az árát. Ebből is egyértelműen látszik, hogy Marics Petinek a legfontosabb jelenleg a karrierje és a kitűzött céljai, később még sokra viheti, de kapcsolatának nem fog kedvezni.

A zenéje Amerikáig fog eljutni. Nagyon sok sikert látok neki, de nem csak zenészként, hanem műsorvezetőként is" - mondta Lénárt Évi jósnő a Borsnak Marics Petiről, akinek elképesztő karriert jósolt. Ezenkívül elárulta, hogy ránézett a fiatal zenész magánéletére is, ott már kevésbé biztató dolgokat olvasott ki a kártyából, aminek Kovács Gyopár sem fog örülni.

Kovács Gyopár és Marics Peti Forrás: https://www.instagram.com/kovacsgyoparr/

Az, hogy mit jósoltak Marics Petinek a kapcsolatát illetően, holnap derül ki a BorsOnline-on!