Majka lemondott csaknem 3 millió forintról

Csak Köllő Babett maradt ki a mókából
Vágólapra másolva!
Bár Majka nem ismer barátságot a játék hevében, végül mégis úriemberhez méltóan viselkedett a Szerencsekerék VIP debütáló adásában. Pápai Jocival és Tóth Gabival megható gesztussal zárták a játékot.
Vágólapra másolva!

Játék közben Majka nem ismert barátságot, sőt! Elárulta, hogy a családját sem kíméli ilyen szituációkban:

"A játék számomra véresen komoly! Otthon sem hagyom, hogy csaljanak!" – idézte fel a műsorban, ahol be is bizonyította, hogy komolyan beszél: mikor Gabi súgni próbált Jocinak, Majka rávetette magát, és kezével betapasztotta az énekesnő száját.

Vehemens természetét azonban a fődíj-játékban félretette az ózdi rapper. Bár tudásának és szerencsés pörgetéseinek hála ő mehetett a végjátékba, önként lemondott a közel hárommillió forinttal kecsegtető lehetőségről cimborája, Joci javára!

Csak Köllő Babett maradt ki a mókából Forrás: TV2

Végül hárman álltak a végső feladvány megoldása elé, amit Majka, rutinos pókeresként, hamar ki is talált. Kimondta a „cinkelt pakli" megfejtést, aminek hála 2,8 millió forintot nyertek! Majka ekkor közölte: a nyereményt a Magyar Hospice Alapítványnak ajánlja fel, akiknek nagy tiszteletben tartja a munkásságát, hiszen az ő családjában is volt, akinek az alapítvány segített - írja a Bors.