Szabó Zsófi elismerte, hogy a testéből él

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Sokak szerint zavaró, hogy Szabó Zsófi egyfolytában mutogatja magát a közösségi médiában, mióta hatalmas fogyáson ment keresztül. Az egykori sorozatszínésznő elárulta, hogy azóta a testéből él, és korábban nagyon bántónak találta a testalkatára tett megjegyzéseket, amikor még duci lányként kezelték.
Vágólapra másolva!

Édesanyaként sem fogja vissza magát Szabó Zsófi, aki folyton bikinis, vagy egyéb merész képeket tesz közzé magáról a közösségi oldalain. Folytonos kritikákat kap emiatt, de elmondta, hogy számára ez egy bevételi forrás, hiszen férjével elváltak, kisfiát az idő nagy részében egyedül neveli. Elmondta, hogy szándékosan nem mutatja a hatéves Mendelt a közösségi oldalán, bár a kisfiú sokszor megkérdezi tőle, hogy róla miért nem oszt meg fotót.

Szabó arról is beszélt, mennyire zavarta korábban, hogy duci volt és ezt is folyton a fejéhez vágták, de egyáltalán nem emiatt fogyott le, hanem azért, mert egészségügyi problémái voltak, nehezen esett teherbe.

Fogytam is egy jó 5-6 kilót, és még mindig nem jött össze a pici. Aztán összejött, hála az égnek. Nagyon boldogok voltunk, és aztán mi folyamatosan azon voltunk a volt férjemmel, hogy legyen testvére a kisfiamnak. De nem gyógyultam meg. Ebből nem lehet csak úgy meggyógyulni, hogy azt mondod, hogy diétázol három hónapig, fogysz 4-5 kilót, és akkor már jól vagy. Ezt folyamatosan, életmódszerűen kell tartani. Foglalkozom ezzel, és bikinimodellként képviselek Magyarországon egy világmárkát" - magyarázta Szabó Zsófi, aki büszke arra, amit elért.

Úgy, hogy előtte tizenévig aggatták rám azt a titulust, hogy a szexi, husi csaj. Persze hogy büszke vagyok magamra, hát hogyne lennék. És nem azért teszem ki a közösségi médiára a bikinis fotót, mert meg akarom mindenkinek mutatni, hogy haha, tessék, ezt lehet utánam csinálni, hanem mert ebből élek" - idézi a Blikk Szabó Zsófi szavait, aki egyáltalán nem bánja, hogy ilyen módon kovácsolt előnyt az egészségügyi problémájából.