Bódi Sylvi nagyon ideges lett, ezért lemosta a sminkjét, lefotózta magát, és feltöltötte a képet az internetre

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvinek elege lett az őt kritizálókból és új képével bizonyítja, hogy mennyire nincs szüksége sminkre. 
Vágólapra másolva!

Bódi Sylvi pár napja azt írta a közösségi oldalian, hogy nem érti az embereket. A kommentelők szerint ,ha sminkeli magát az a baj, ha nem visel sminket, az a baj. Bódi Sylvi most alaposan kifejtette erről a véleményét:

Persze van olyan is, aki azt írja, hogy nagyon jól áll.
Aztán felteszek egy smink nélküli képet és érkeznek a 'Na ugye megmondtam, hogy nem kell neked smink' hozzászólások... Meg néha azok is, hogy 'Hogy néz már ki smink nélkül'?...
Mi lenne ha csak szimplán elfogadnánk, hogy néha így van, néha meg úgy?
Semmi nem egyforma és az élet sem állandó. Akár örülhetnénk mindig annak, ami éppen van.
Én imádok smink nélkül lenni, ez a természetes állapotom, de néha bizony kell a smink! Pl. egy fotózáson vagy egy tévéműsor forgatásánál, mert ilyenkor erős fényben van az ember, s elveszik az arca, ha nincsenek kiemelve a vonások. Én jól érzem magam smink nélkül, natúran, ahogy világra jöttem, de szeretem magam profi sminkes által készített sminkben is. Magamat sminkelni egyáltalán nem szeretem, nincs is komoly pipere cuccom itthon. Az meg, hogy belül hogy érzem magam, nem a külső dolgok határozzák meg" - írta a modell.

Legújabb fotóján nem visel sminket, és olyan sok bókot kapott a képre, hogy majd felrobbant tőle a kommentszekció.

"Annyira gyönyörű vagy, nagyon szeretnélek megcsókolni."

"Neked is te atombomba MILF."

"Nemrég volt egy olyan videó rólad, hogy ha nem vagy sminkelve, akkor kevesen lájkolják a posztodat! Akkor nézd az én lájkolásomat!"- írták elismerően a kommentelők az egykori playmate képéhez.