Kiderült, mi okozhatta Matthew Perry halálát

GQ Men of the Year Party 2022 at The West Hollywood EDITION, Matthew Perry
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 17: Matthew Perry attends the GQ Men of the Year Party 2022 at The West Hollywood EDITION on November 17, 2022 in West Hollywood, California. Phillip Faraone/Getty Images for GQ/AFP (Photo by Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Korábban azt írtuk, egyelőre nem lehet biztosra tudni, hogy mi okozta Matthew Perry halálát. Most azonban megszólalt egy igazságügyi orvosszakértő, és elmondta, hogy mi állhatott a tragédia hátterében.
Vágólapra másolva!

Korábban már megírtuk, Matthew Perry halálának okára még várni kell. A helyszínre kiérkező mentősök kábítószert és idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, de a hírek szerint a rendőrök különféle gyógyszerekre bukkantak a színész otthonában. A TMZ úgy tudja, hogy

antidepresszánsokat, szorongásoldó szereket és COPD-gyógyszereket is találtak az otthonában.

A COPD-alapú szereket gyakran alkalmazzák tüdőtágulásban vagy krónikus hörghurutban szenvedőknél, Matthew Perry egyébként rengeteget dohányzott. Az, hogy található-e kábítószer vagy gyógyszer a színész szervezetében, azt halottkém állapítja meg; erre azonban hónapokat kell várni.

A szakember vasárnap azt mondta a Fox News-nak, hogy a boncolást aznap fejezték be, és a toxikológiai eredmények függőben vannak.

Időközben megszólalt Dr. Michael Baden igazságügyi orvosszakértő.

De az a tény, hogy egy pezsgőfürdőben találták meg, azonnal felveti a vízbe fulladás kérdését hőguta miatt."

Matthew Perry 2022 októberében a The New York Times-nak adott interjújában azt mondta, hogy 2021 eleje óta józan.

Az, hogy elájult a jakuzziban, amiatt is lehet, hogy hőgutát kapott. Az agya és a szíve károsodhatott a műtétei során, ami hajlamosabbá tehette a fulladásra."

– tette hozzá Dr. Michael Baden.