Komoly betegsége ellenére is színpadra állt a 65 éves Madonna - képek

Madonna
Vágólapra másolva!
Idén júniusban került kórházba a 65 éves Madonna, aki jól ráijesztett a családjára, barátaira és az egész világra, hiszen életveszélyes állapotban volt. Mint kiderült annyira túlhajszolta magát a közelgő turnéja miatt, hogy megtámadta a szervezetét egy súlyos fertőző betegség. Hiába az intő jel, a popsztár nem adja fel karrierjét, tegnap, azaz október 14-én színpadra állt Londonban, mely a koncertturnéja első állomása volt.
Vágólapra másolva!

Nyáron történt, hogy az énekesnőre menedzsere talált rá eszméletlen állapotban, annak New York-i otthonában, majd rohammentő szállította kórházba. Ott stabilizálták az állapotát, de hosszú időt töltött benn, ugyanis nehezen tudták felerősíteni az immunrendszerét, amit teljesen legyengített a közelgő világgkörüli turnéja miatt, ami az eredeti tervek szerint július15-én vette volna kezdetét a kanadai Vancouverben és Amszterdamban ért volna véget decemberben.

Amint jobban lett, leszögezte, hogy nem marad el a turné, ami most október közepén kezdetét is vette Európában, azon belül Londonban, és a tervek szerint jövő év áprilisában ér véget Mexikóvárosban.

Köszönöm az összes angyalomnak, akik megvédtek és hagyták, hogy maradjak, hogy befejezzem a munkámat" - nyilatkozta korábban Madonna, akinek az élete a zene, ezért bármi történik sem adja fel azt.

Az énekesnő valóban jó formában van a betegsége ellenére is, ezt be is bizonyította a tegnapi koncertjén a londoni O2 Arénában, ahol merész ruhákban, sajátos stílusban lépett színpadra.

A képek között lapozhat: