Összebújva fotózták Marics Petit és Sydney van den Bosch-t

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Ma este indul a TV2 nagyszabású show-műsora, a Dancing with the Stars, melyre már lassan két hónapja készülnek a sztárok és a profi táncosok. Az idei évadban feltűnik Marics Peti, aki Stana Alexandra oldalán mutatja meg tánctudását, és a válását nemrég bejelentő Sydney van den Bosch is, aki most egy elég merész közös fotóval jelentkezett a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Összebújva fotózták a Dancing with the Stars két versenyzőjét, Sydney van den Bosch-t és Marics Petit, akik valószínűleg valamilyen különleges produkcióval készülnek az első estére. A válófélben lévő modell és a jelenleg egyedülálló énekes úgy tűnik, hogy közelebbi kapcsolatba került az elmúlt hónapok alatt, bár egyelőre csak sejtelmesen fogalmaztak a bejegyzésben.

"HOLNAP EGYÜTT "EGYENRUHÁBAN" ÉRKEZÜNK KÉT KERÉKEN A STÚDIÓBA! A vagány motoros szettünket szombat esténként pedig táncos ruhákra cseréljük" - írta a közös fotó mellé a Szerencselány, aki egyelőre több részletet nem árult el arról, hogy pontosan mire készülnek Marics Petivel.

A fotó alatt rengeteg komment érkezett, hogy mennyire összeillenek, és milyen szép pár lennének ők ketten.