Drámai pillanatok: Sírva beszélt a válásáról Tóth Gabi

Tóth Gabi
Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentették be, hogy elválnak egymástól, bár nem tudni, hogy kapcsolatuk mikor romlott meg igazán. Az énekesnő rengeteg támadást kapott amiatt, hogy időközben újra megtalálta a boldogságot Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes egyik tagjának oldalán, és bár ritkán beszél az érzéseiről az egyik produkció előhozta a legmélyebb érzelmeit.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! stúdiójában fakadt sírva Nagy Alexa produkcióját követően, de valójában szem nem maradt szárazon, miután a fiatal énekesnő előadta Billie Eilish No time to die című dalát. Köllő Babett is könnyek között dícsérte meg a mentoráltját, egyedül Majkát nem érintette meg a dal mondanivalója, viszont ő is a maximális tíz pontot adta Nagy Alexának.

Tóth Gabi kezdte a lány értékelését, de szinte megszólalni sem tudott, mert annyira előtörtek belőle az érzelmek. Mondandójában egyértelműen a válására, és az elmúlt pár hónapra utalt, amikor a kritikák kereszttüzébe került döntése és új kapcsolata miatt.

Beszélj te, mert nem tudok..." - mondta Tóth Gabi elcsukló hangon, majd Köllő Babetthez fordult.