Szörnyű tragédiák sora érte a magyar sztárt gyerekkorában

Sturi Szergej
Sturi Szergej
Vágólapra másolva!
Sturi Szergejnek nagyon nehéz gyerekkora volt. A magyar TikTokker Ukrajnában született, édesanyja úgy döntött, Magyarországon próbál szerencsét. A nő korán meghalt, ez nagyon megviselte fiát. Ezt követően a házban égtek a nagyszülei, és a nagybátyját pedig, aki felnevelte, kivégezték.
Vágólapra másolva!

A Blikknek adott interjújában mesélt gyerekkoráról Sturi Szergej. Úgy fogalmazott, édesanyja tette azzá, aki ma.

Nálam az egy vízválasztó pont volt, ott nagyon határozott és kemény lettem, és azóta keveseket és nehezen engedek közel magamhoz" – magyarázta a TikTokker, akit majdnem háromszázezren követnek. Mint mondta, anyukája halála előtt sokkal nyitottabb volt.

"Valahogy mindig a középpontban voltam, kíváncsiak voltak rám az emberek. Jó sportoló voltam, jó tanuló, de közben egy vagány srác. Ez most sem változott, csak a körülmények miatt keményebbé váltam... Akkor kevés lehetősége volt az embernek Ukrajnában: vagy bűnöző lett vagy három műszakban dolgozott. Ezek az opciók voltak. Édesanyám viszont azt választotta, hogy megpróbál külföldre menni, ezért ideköltözött, és Nyíregyházán kapott is egy szerződést. Én egy évig anyu nélkül voltam, utána jöttünk át mi is a testvéreimmel" – mondta Sturi Szergej, aki meglehetősen temperamentumos a VIASAT3 Szingli vagy svindli című műsorában.

Kevesen értik meg a mentalitásomat. Éppen ezért gyakori, hogy agresszívnak vagy idegbetegnek titulálnak, miközben ez teljesen normális a szlávoknál. Viszont már elfogadtam, nem is küzdök ellene, hogy félreértenek. Annak ellenére, hogy keménynek tűnök, alapvetően érzékeny típus vagyok. Tudok lágy és szelíd lenni, de tudok a másik véglet is lenni, ha kell. Attól függ, éppen milyen a hangulat, mit követel meg a helyzet. Én azt gondolom, felvállalni a legbelsőbb érzéseket, mindig bátorságra vall. Nem tudom megjátszani magam, ahogyan érzek, az látszik rajtam, úgyhogy ilyenkor inkább elvonultam, hogy mások ne lássák, ne higgyék azt, hogy mártírkodom. Az én kis könnyeimmel én egyedül megküzdök... nem szeretem sajnáltatni magam, de azt gondolom, ez is az életünk része" – tette hozzá a férfi, aki nagyon mélyen volt, amikor úgy döntött, regisztrál a TikTokra

Forrás: VIASAT3