A melleiről és a pénzről mesélt a szexképeiből élő Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Mit gondol a rövid kalandokról, kell-e neki gazdag férfi?
Vágólapra másolva!

Mint írtuk a napokban, egy ismert magyar celeb az OnlyFans-oldalán osztott meg magáról pornóképeket és videókat, azonban az ezért kapott összegek után nem adózott, amit a NAV észrevett. Molnár Anikó az OnlyFans-oldala miatt az Instagramján reagált a történtekre.

Nemrég egy régi, brutális gyilkosságot oldott meg múlt héten a rendőrség, amibe belekeverték Molnár Anikó nevét is. Az egykori Nagy Ő semmit nem tudott a kegyetlenségről, igencsak felháborodott azon, hogy a nevét szóba hozták az eset kapcsán.

Az oldala ugyanakkor jó bevételt hoz neki, a minap arról számolt be az oldalán, hogy régi vágya teljesült azzal, hogy meglepte magát egy űrhajónak kinéző, luxus masszázsfotellel. Erről itt olvashat hosszabban.

Molnár Anikó Forrás: Instagram/Molnár Anikó

A realitysztár most Insta-sztoriban válaszolgatott követői kérdéseire. Mint kiderült, a mellei 650CC méretűek, az egyéjszakás kalandokat nem szereti. Fontos neki, hogy a férfinak, akit majd választ, legyen saját egzisztenciája, azaz pénze, hogy "ne neki kelljen mindent megoldani." Képeket a cikk alatt nézhet a szexmodellről.