Alekosz durván kiosztotta Kucsera Gábort - videó

Nagy Alekosz
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk, Kucsera Gábor miatt szakított Varsányi Réka és Nagy Alekosz az Ázsia Expresszben. Az egykori valóságshow szereplő a TV2 stúdiójában mondta meg a véleményét Tápai Szabina volt férjének.
Vágólapra másolva!

Alekosz és Varsányi Réka az Ázsia Expressz-Kibeszélő című műsor vendége volt többek között Kucsera Gáborral együtt.

Forrás: TV2

Ördög Nóra arról kérdezte az egykori valóságshow szereplőt, szerinte mi volt a szerepe Kucsera Gábornak abban, hogy szakított vele a barátnője.

Ilyenkor a tudatalatti elképzelések előjönnek, és ezt láttuk most. Pontosan az ilyen szélhámosok miatt mennek a jó kapcsolatok tönkre. Belerondítanak a kapcsolatokba, és ezt nem szabad" – mondta mérgesen Alekosz, akinek Kucsera Gábor ezt felelte:

Alekosz nem titkolta, nagyon féltékeny volt.

"Amikor megláttam, hogy kézen fogva mászkálnak a világbajnokkal, nem tagadom, féltékeny voltam. És nem csak a kézfogás, hiszen Réka ott szép ruhában volt, valami estélyiben. Amikor velem volt, mindig tinglitangli ruhákban volt. A világbajnok mellett pedig díszes, szép ruhát vett fel. Az jutott eszembe, hogyan fogom visszatéríteni az eltérített Rékát. Szinte már hallottam, mik lettek neki mondva, mikkel lett megzavarva a feje. Réka visszakerült hozzám, és elmondta, hogy ő érezte a különbséget. Ez volt a legfájóbb. Megint ugyanott tartunk, ahol az adásban. És ennek ki az oka? Hát a világbajnok!"