Alig lehet ráismerni a milliárdos Jákob Zoltán új barátnőjére

Hajnal Bettina
Vágólapra másolva!
A Nagy Őben Jákob Zoltánnak Hajnal Bettinára esett a választása, akivel csak nemrég, a műsor adásba kerülése után kezdhettek találkozgatni, ismerkedni. Egyelőre nagy a titkolózás, de úgy tűnik, szinte még el sem kezdődött, már véget is ért a kapcsolat, pedig a választott hölgy mindent megtesz azért, hogy a milliárdos szépnek lássa.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltánért tizenhét nő küzdött a TV2-n, végül a milliárdos a műkörmösként dolgozó Bettit választotta. A Nagy Ő ideje alatt több randijuk volt, jártak együtt Párizsban is, és a szerelemkastélyban rendezett szépségversenyen is őt hozta ki győztesnek Jákob a zsűritársaival. A nő sosem volt elégedett a külsejével, már a forgatás előtt is sokat fogyott, azóta pedig még vékonyabb lett - a legújabb fotóján a frizurája is teljesen más, nagyon sokat változott az elmúlt időszakban.

"Tudtam, hogy tetszem Zolinak, hogy megfogta a belsőm és a külsőm egyaránt, de tény és való, nem vagyok egy nádszálvékony nő… Volt olyan feladat, játék, amikor kissé frusztrált is a súlyom.

A lényeg viszont, hogy Zolit ez nem zavarta, sőt néha úgy nézett rám, hogy azt hittem, felfal a szemével. És hát én is őt…" - mesélte Betti a forgatás után.