Kiderült, mennyiért nem drága Kulcsár Edinának a magánélete

Kulcsár Edina, G.w.M, Párharc
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina bejelentette, hogy elindul a fizetős, családi reality műsoruk. Havonta 1790 forintért bárki megnézheti, hogyan telnek a mindennapjaik.
Vágólapra másolva!

Az első adás azzal kezdődött, hogy az egykori szépségkirálynő beviharzott az épp kórházban lévő férjéhez, és persze vitte tündéri kislányukat, Amarát is. A rapper láthatóan nem volt túl jó állapotban, ezért jelezte is, hogy nem szeretne most szerepelni, de ezúttal nem volt beleszólása a dologba.

Elmesélte, hogy hetekig depresszióban szenvedett, aminek következtében nemcsak felszedett 15 kilót, de a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt, ezért állandó szédülés, egyensúlyzavar, hányinger és levertség kínozza. Mégsem tudott most a pihenésre koncentrálni - épp a közvetítés miatt.

A legutóbbi adatok alapján

eddig 889 ember iratkozott fel

a reality adásokra, ami pár óra leforgása alatt igazán szép teljesítmény.

Ők mindannyian kifizették az 1790 forintos havidíjat,

ami Kulcsárék konyhájára eddig több mint másfél millió forintot hozott. Mivel vélhetően a feliratkozók száma napról napra nő, már a bevétel is súrolhatja a 2 millió forintos határt. Vagy akár túl is léphette.

Kulcsár Edina és G.w.M pénzért teszik láthatóvá az életüket Forrás: Origo

Megosztott rajongók

Várható volt, hogy Kulcsár Edina és G.w.M forradalmi ötlete megosztja majd a rajongókat, hiszen sokak szerint nem volt szép dolog a férje rosszullétét eladnia. Úgy vélik, hogy a rapper jelenlegi állapotát jobb lett volna megtartani maguknak. Ha másért nem is, legalább Márk érdekében. Ahogyan a következő epizódban beharangozott újabb egészségügyi problémát is, ami a jelek szerint Edina dédmamáját érinti - írja a Ripost.