Börtönbe vonult a Kőgazdag fiatalok sztárja

PSG Ogli és Papaszita, Kőgazdag fiatalok
Vágólapra másolva!
Már nem először adtak ki körözést a férfi ellen, most úgy döntött, önként adja fel magát a rendőrségen és letölti a büntetését.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, újabb körözést adtak ki a Kőgazdag fiatalok sztárjának, PSG Oglinak a testőre, Hopka László, azaz Papaszita ellen. Korábban már sikkasztás miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene még októberben. Akkor PSG Oglival közösen azt állították, hogy csupán arról van szó, hogy nem fizetett be egy korábbi büntetést.

Most újabb körözést adtak ki ellene, ezúttal kapcsolati erőszak elkövetése miatt. A Kögazdag fiatalokban, PSG Ogli testőreként megismert férfiről kiderült, hogy önként jelentkezett a rendőrségen, és le fogja tölteni a börtönbüntetését. Ezt PSG Oglival együtt tudatták egy videóban, szerda este.

Tegnap egy váratlan, nagyon régi dologból, egy kapcsolatomból összefolyólag bejött egy ügy, a múltkoritól független. Be kell vonulnom egy bizonyos időre, egyelőre még nem tudjuk, hogy hova visznek, és meddig. Egy pár hónap, 8-10 hónap, vagy másfél év múlva ha minden jól megy, akkor jelentkezni fogok" - idézi a Bors a testőr szavait, aki nem részletezte tovább, hogy pontosan miért kell bevonulnia.