Itt van Csuti váratlan bosszúja, ez megdöbbentette Kulcsár Edinát

Csuti és a barátnője, Bianka
Vágólapra másolva!
2022 év elején derült ki, hogy Kulcsár Edina és Csuti válnak. Nem volt unalmas az elmúlt másfél év, már ami a velük kapcsolatos híreket illeti. A követők nem győzték kapkodni a fejüket: az egykori szépségkirálynő hamar bejelentette, hogy szerelmes, azóta pedig egymást követik a vele és G.w.M-mel kapcsolatos hírek. Hamar megtörtént az eljegyzés, és megtartották az esküvőt, mielőtt megérkezett az első közös baba, Amara. A végtelenségig azonban Csuti sem szomorkodhat, a kezdeti nehézségek után egyik barátnő jött a másik után, úgy tűnik most már, hogy megállapodott. Sudár Biankával harmonikus a kapcsolatuk, a sportos lányt nem zavarta, hogy az üzletember a Dancing with the Stars-ban versenyzett. A legutóbbi adásban azonban kiesett.
Vágólapra másolva!

Csuti és Kulcsár Edina idillinek tűnő kapcsolatának 2021 decemberében lett vége.

Az ember bele sem gondol abba, hogy azok a megszokott dolgok, amik éveken keresztül az élete velejárói voltak, azok egyszer csak megszűnnek létezni" - mondta Csuti, aki féltestvérét nem sokkal korábban vesztette el.

Forrás: Csuti/Instagram

"Meghalt tavaly a bátyám... Nagyon durva volt, azt mondta az orvos, ha ötvenéves koráig nem változtat radikálisan az életvitelén, akkor meghal. Harmincegy éves koráig a világ legnormálisabb embere volt. Aztán bekerült egy olyan körbe, akiknél teljesen természetes volt, hogy reggel meló előtt már isznak" – mondta szomorúan Csuti, akinek nehéz volt a 2021-es, 2022-es éve.

Párjával együtt valamelyest a gyerekeit is elveszítette. Csuti imádja Medoxot és Ninát, de úgy fogalmazott, már semmi nem lesz olyan, mint volt, mivel nem lehet minden nap velük. Sokat jelentett neki, hogy ebben a rendkívül nehéz időszakban rengetegen álltak mellette, többek között Curtis is támogatta.

Ez karácsonykor volt" – mondta a rapper egy interjúban.

https://www.instagram.com/gdzsina/

A szerelem nem váratott sokat magára, 2022 tavaszán Csuti megismerte Ginát, akit hamarosan vállalt a nyilvánosság előtt is. Követői arról kérdezték, mi fogta meg őt benne.

Nulla erőlködés egyelőre, mintha ezer éve ismerném" – írta. Közös képükre rengeteg hozzászólás érkezett. "Mennyivel jobban illenek egymáshoz!" – szólt hozzá egy rajongó, míg egy másik úgy fogalmazott: "Minőségi csere. Boldog közös jövőt!"

A cikk folytatásáért lapozzon!