Újabb részletek derültek ki Demcsák Zsuzsa rejtélyes kapcsolatáról

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Demcsák Zsuzsa egy hónappal az eljegyzés bejelentése után végre megmutatta titokzatos új barátját, akivel sokáig titkolta a kapcsolatát. A Farm VIP műsorvezetője tavaly vált el indiai származású férjétől, Krishan Dangwaltól, de hamar rátalált a szerelem. Most újabb részletek derültek ki Demcsák rejtélyes vőlegényéről és a kapcsolatukról.
Vágólapra másolva!

Egy hónappal ezelőtt jelentette be közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa, hogy eljegyezték. Eleinte sokan azt hitték, csak tréfálkozik, amikor minden kommentár nélkül megmutatta az eljegyzési gyűrűjét, de kiderült, hogy nagyon is komolyan gondolja, hogy újra férjhez megy. A rejtélyes férfivel nagyjából ugyanaz a korosztály lehetnek, és az érdeklődési körük is hasonló.

Gáspár Zsolt és Demcsák Zsuzsa a Farm VIP sajtóeseményén. A műsorvezetőnő boldog, hiszen újra férjhez megy Fotó: Polyák Attila - Origo

Demcsák egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben mutatott egy közös fotót leendő férjével, amin szemmel láthatólag nagyon boldogok együtt. A titokzatos férfiről kiderült, hogy Ferencnek hívják, és a negyvenes éveiben jár. A férfi saját vállalkozását építi Magyarországon, emellett nagyon szeret utazni, rengeteg helyen megfordult már az életében. Demcsák Zsuzsa vőlegénye a felsőfokú tanulmányait is egy neves amerikai egyetemen végezte, majd 2015-ig egy férfiaknak szóló magazin nemzetközi igazgatójaként dolgozott.

Jelenleg saját cégét építi, mely legfőképp kommunikációval, számítógépes animációval és rendezvényszervezéssel foglalkozik, de mellette Szingapúrban is van munkája. Demcsák Zsuzsa és Ferenc közös ismerőse elárult egy-két részletet a párosról, hogyan ismerkedtek meg és milyen a kapcsolatuk valójában.

Zsuzsáról hasonlókat tudok elmondani, ezért nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy összekötik az életüket" - mondta a Borsnak az informátor, aki hozzátette, hogy nem lepődött meg, hogy ők ketten egymásra találtak, hiszen nagyon sokban hasonlítanak, azonos az érdeklődési körük.

Demcsák Zsuzsa egy hónappal az eljegyzés után megmutatta rejtélyes barátját, Ferencet Forrás: https://www.instagram.com/zsdemcsak/