Durván kiosztotta versenytársa Rékasi Károlyt

Rékasi Károly, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Rékasi Károlynak több konfliktusa is volt a TV2 Farm VIP című műsorában. Szabyesttel már kétszer szólalkozott össze, de nem kímélte Takács Zsuzskát sem. Lakatos Levente kifakadt, nagyon rossz véleménnyel van a színészről.
Vágólapra másolva!

Nemrég arról írtunk, hogy Rékasi Károly dührohamot kapott a TV2 Farm VIP című műsorának forgatásán. A színésznek már volt egy nagyobb konfliktusa Szabyesttel, legutóbb megint vele, illetve Takács Zsuzskával kezdett dühösen kiabálni.

A Story magazin kérésére Lakatos Levente elmondta, mit gondol Pikeli Gerda férjéről.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

Benne ragadt kicsit Bartha Zsolt karakterében, kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát, lévén ezer éve ő a szinkronhangja. Pedig jó lett volna őt magát, Rékasi Károlyt megismerni. Számomra taszító volt, hogy az érdemeit hangoztatva bírálta például Szabyt. De kérdem én, pontosan mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?" – mondta az író.

Szabyest úgy fogalmazott, hogy a színész a kamerákon kívül teljesen normálisan viselkedik, ám amint az operatőrök a kamera mögé álltak, majd elkezdtek forgatni, Károly rögtön leereszkedő stílusra váltott.

Forrás: TV2

Rékasi Károly egyszerűen arra nem méltatja a fiatalembereket, hogy beszéljen róluk.

Soha nem szabad elfelejteni, hogy egy vélemény fontos, de még fontosabb, hogy ki az, aki formálja. Én ezért nem foglalkozom velük" – magyarázta a színész.

tv2