G.w.M nyilvánosan alázza Kulcsár Edinát

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
A házaspár nemrég indított egy valóságshowt, ebben G.v.M tesz olyan megjegyzéseket, ami egy nővel szemben, főleg, ha az a gyerekének az anyja, eléggé sértő - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

A valóságshow egyik epizódjában például G.w.M azt mondta a feleségének: "Ne féltékenykedjél! Anyád jobb csaj, mint te."

A kijelentésre Edina kissé zavartan annyit mondott, hogy ezzel tisztában van, de a rapper itt nem hagyta abba a bántó szavakat. „Ideköltözök anyádhoz. Mondanám anyádnak is a dolgaimat: Kiki, főzz egy kávét most! Siessél, mert állba váglak!"

Hol van a nagy szerelem?

A rapper minden bizonnyal humornak szánta a megjegyzéseit, mégis sokan felháborodtak, hogy miért bánik így Edinával. Hol van az a nagy szerelem, amiről folyton beszélnek, és hol van az a kijelentés, hogy királynőként bánik a feleségével? A Bors megkérdezte Csehák Hajnalka pszichológust, mikor lépi át a humor az illem határát.

Kulcsár Edina és G.w.M Forrás: Kulcsár Edina Instagram

"A humor egy szubjektív dolog, és mindenkinek más a tűréshatára. Azonban az könnyen eldönthető, hogy mit illik mondani egy nőnek és mit nem, pláne ha a párunk, a feleségünk, a gyermekünk anyja. Ha valakit királynőként kezelünk, akkor abban a szeretet, a tisztelet és a hódolat viselkedési formák szerepelnek, nem a kritika, a bántás és az alázás.

- mondta a szakember.

Felmerül a kérdés, hogy Edinának vajon miért nem tűnik fel, hogy a férje nem bánik vele tisztességesen, vagy ha mégis feltűnik, akkor miért osztja meg ezt a világgal. A pszichológus szerint több tényező állhat ennek a hátterében. "Ha szeretünk valakit, hajlamosak vagyunk máshogyan látni a kapcsolatunkat.

Hajlamosak vagyunk az önbecsapásra, ami miatt sokáig - van, hogy akár évekig - azt látjuk, amit szeretnénk látni, és nem azt, ami valójában történik - mondta a pszichológus.