"Hova süllyedtél, Edina?" - felháborodtak az emberek Kulcsár Edina miatt

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő ötlettel állt elő Kulcsár Edina, aki úgy döntött, hogy pénzért cserébe bárkinek megengedi, hogy betekintést nyerjen a családja magánéletébe, ugyanis saját valóságshow-t indít, amit csak azok nézhetnek, akik előfizetnek a privát Instagram-csatornája tartalmaira. Sokan felháborítónak tartják a döntését, azt gondolják, hogy háromgyerekes anyaként nem kellene kiárusítania a saját életüket.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina az Instagram új lehetőségeinek köszönhetően megteheti, hogy privát csatornát indít olyan felhasználóknak, akik hajlandóak fizetni azért, hogy őt nézzék. Az egykori szépségkirálynő boldogan újságolta korlátozott ideig elérhető bejegyzésében, hogy már létre is hozta a privát fiókot, és biztatja a követőit arra, hogy máris fizessenek elő, le ne maradjanak.

Kulcsár Edina a magánéletét is kiárusítja jó pénzért cserébe Forrás: Instagram

Kulcsár azzal hitegeti az érdeklődőket, hogy ott sokkal több részletet árul el magánéletükről, a jövőbeli terveiről és extra tartalmakat kaphatnak jó pénzért cserébe. A privát csatornán induló valóságshow, nemes egyszerűséggel a Vargáék elnevezést kapta, ami családnevükre utal, G.w.M, azaz Varga Márk után.

Kulcsár Edina és férje, G.w.M az előfizetőknek megmutatják, hogyan élnek Forrás: Kulcsár Edina Instagram

Kulcsárnak már korábban is voltak privát csatornán próbálkozásai, de azt hamar meg is szüntette, mert kislányukról, Amaráról kiszivárogtak fotók, melyeket csak ott osztott meg a feliratkozókkal. A rossz tapasztalatok sem tudják visszatartani attól, hogy valóságshow-t indítson, úgy tűnik, már nem fél attól, hogy onnan is kikerülnek róluk olyan információk, amit csak az előfizetőinek készít.

Sokan úgy gondolják, hogy Kulcsár Edina nagyon anyagias lett, kirakatéletet folytat, melyet gondolkodás nélkül, pénzért áruba is bocsát.

- kérdezte egy bulvártémákkap foglalkozó csoport tagja, akit teljesen megdöbbentett az egykori szépségkirálynő döntése.

Most... Hát ekkora ellenszenvet kevesen tudnak kiváltani belőlem, mint ő - írta egy másik hozzászóló, aki nagyot csalódott Kulcsár Edinában.

- idézi a Bors egyes kommentelők szavait, akik felháborítónak tartják ezt a viselkedést.

Az előfizetés egyébként nem lesz olcsó, az első hónapban még csak kétezer forint, ezt követően már ötezer forintot kell fizetni azoknak, akik szeretnék nézni Kulcsár Edináék valóságshow-ját.

Sokan támadják Kulcsár Edinát a döntése miatt, szerintük nagyon furcsán viselkedik Forrás: https://www.instagram.com/edinakulcsar_official/