Lebukott Krausz Gábor és Mikes Anna

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna tanúbizonyságot tettek arról, hogy az elmúlt hónapokban nagyon közel kerültek egymáshoz - hamarosan a Dancing with the Stars döntőjében bizonyíthatnak együtt. 
Vágólapra másolva!

Szombat este utolsó adásához érkezik a Dancing with the Stars negyedik évada. A TV2 népszerű táncos showműsorában először lesz férfi győztes, amire Krausz Gábornak is nagy esélye van. A séf rengeteg időt tölt a táncpartnerével, és szemmel láthatóan a színpadon is nagyon jól működnek együtt - nemrég egy csók is elcsattant köztük. Többször felmerült, hogy egymásba szerettek, de ezekre a hírekre egyelőre érdemben nem reagáltak.

Krausz Gábor és Mikes Anna a TV2 show-jában Fotó: Polyák Attila - Origo

Most a TV2-nek adtak közös interjút, ami alapján egyértelmű, hogy mindent tudnak egymásról, a kapcsolatuk nagyon elmélyült az elmúlt hetekben.

A Dancing with the Stars döntője egy fergeteges nyitánnyal robban be szombat este; egy különleges produkcióval visszatérnek a korábban kiesett párosok; valamint egy lenyűgöző extra produkcióval táncparkettre lép a korábbi évadok három győztese: Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél.