Matt LeBlanc megtörte a csendet, a Jóbarátok többi szereplője hallgat Matthew Perry haláláról

ABC Summer Press Tour 2010 Horizontal
Actor Matthew Perry attends the ABC Disney summer TCA press tour at the Beverly Hilton in Beverly Hills on August 1, 2010. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Összeomlott a halálhír hallatán, most pedig 20 dollárt emleget keserűen viccelődve. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Jóbarátok öt másik főszereplője napokig nem nyilatkozott Matthew Perry halála után, közösségi oldalaikon is hallgattak. Végül közös közleményt adtak ki: "Matthew elvesztése mindannyiunkat mélyen lesújtott. Többek voltunk, mint egyszerű szereplőtársak. Egy család vagyunk.

Idővel többet fogunk mondani, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre a gondolataink és a szeretetünk ott vannak Matty családjával, barátaival és mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon" – írták egy közös közleményben, amely elsőként a People magazinban jelent meg.

Matthew Perry Forrás: AFP/Chris Delmas

A temetésen mindannyian jelen voltak, de később sem beszéltek arról, mennyire megrázta őket barátjuk, színésztársuk elvesztése. Matt LaBlanc ma viszont posztolt: "Matthew... Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők, őszintén szólva, életem legkedvesebb pillanatai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és az, hogy a barátomnak nevezhettelek téged.

és soha nem foglak elfelejteni. Soha. Tárd ki a szárnyaidat és repülj, testvér, végre szabad vagy. Sok szeretettel... És azt hiszem, megtarthatod a 20 dolcsit, amivel tartozol nekem" - írta az egykori Joey.

Több közös képet is kitett a közösségi oldalára: