Megdöbbentő történetet mesélt a Viszkis rabló Berki Krisztiánról

Ambrus Attila és Berki Krisztián összevesztek az Ázsia Expressz alatt
Vágólapra másolva!
Ezt a sztorit még nem mondta el sehol.
Vágólapra másolva!

"Ami az első pillanatban eszembe jut, ha hallom Krisztián nevét, hogy vele éltem át életem legdurvább szívását. Igen, úgy is, hogy nem keveset ültem börtönben... elmondok valamit, amit szerintem még nem meséltem arról a bizonyos Ázsia Expresszről, és persze Krisztiánról sem. Még Budapesten megdumált, hogy

Ebből az lett, hogy ötezer kilométeren át cipeltem, hegyen völgyön és monszunon keresztül, csak azért, hogy néha igyunk belőle egy-egy kupicával. Persze végül leesett, hogy ő kötött valami számára remek üzletet egy itthoni céggel és én tulajdonképpen a madár voltam a buliban. Krisztián úgy bepalizott, mint előtte és azóta se senki" – mesélte a Viszkis, aki hazatérve haragudott Berkire.

Ambrus Attila és Berki Krisztián összevesztek az Ázsia Expressz alatt Forrás: TV2

"Krisztiánnak rengeteg pozitív tulajdonsága volt amellett, hogy bárkit képes volt megvezetni fél perc alatt. Hihetetlenül rámenős volt és mindig pontosan tudta mit akar és azt is, hogyan érje azt el bárkinél. Ezek a tulajdonságok, vagyis inkább képességek hatalmas hasznunkra voltak a forgatás alatt, hiszen ma már kimondhatjuk,

Azóta már sok mindent másképpen csinálnak. Tulajdonképpen vak vezetett világtalant és ha én nem vele kerülök párba, szinte biztos, hogy két hét után feladom és húzok haza a fenébe. Krisztián nem engedte... Ha mélyponton voltam és fel akartam adni, lyukat beszélt a hasamba és elérte, hogy folytassam. Gyakorlatilag elvitt a győzelemig" – ismerte be a Borsnak Ambrus Attila.

Három nővel is csalta Hódi Pamelát

Legalább három nővel megcsalta őt Berki Krisztián - mondta Hódi Pamela a Beköltözve Hajdú Péterhez című Youtube-műsorban. Mindegyik nevét tudta, sőt, az egyikkel találkozott is: ismeretlen számról felhívta, mondván, érdekli a babahordozó, amit a nő árul. A budapesti Eurocenternél volt a találkozó, odament hozzá a szerető, és csak akkor látta, hogy Hódi Pamela az - azaz Berki akkori felesége. A nő mentegetőzni kezdett, de két alkalmat bevallott. Erről itt olvashat hosszabban.

Hódi Pamela most mesélte el először, hogy Berki Krisztiánnal közös kislányuk milyen körülmények között találta meg az édesapja élettelen testét. A drámai történetet a meghalt celeb édesanyja is most hallotta először.