Megjelent Berki Krisztián szelleme egy tévés interjú alatt

Ezek a sztárok szakítottak 2017-ben: Pintér Tibortól Berki Krisztiánig Berki Krisztián Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Rejtélyes árnyalak tűnt fel Hajdú Péter stúdiójában, miközben Hódi Pamela könnyek között mesélt Berki Krisztiánról - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

A beszélgetés közben, pontosan 56 perc 10 másodpercnél néhány pillanatra egy rejtélyes fehér árny jelent meg, ami átsuhant a képernyőn. Egyesek szerint nincs kizárva, hogy

az interjú alatt megjelenhetett Berki szelleme a berendezett stúdióban,

ám persze a kevésbé élénk fantáziájúak erről egészen máshogy vélekedtek. Szerintük csak egy stábtag tükröződött a felvételen.

Parapszichológus: Valóban Krisztián szelleme jelent meg

Lénárt Évi parapszichológus, jósnő sokak számára ismerős lehet, hiszen számos híresség jövőjét előrevetítette már. Évi a Borsnak elárulta, november 27-én, teliholdkor megjelent nála Berki Krisztián szelleme, és az is biztos, hogy ő járt Hajdú Péter stúdiójában, hogy üzenhessen Pamelának.

Tegnap éjjel teliholdkor Berki Krisztián ismét megjelent nálam. Azt mondta, hogy igen,

ő sétálgatott a stúdióban, amikor Hajdú Péter és Hódi Pamela beszélgettek, át is ölelte Pamelát,

de Krisztián szerint ebből Pamela csak egy hidegrázást érezhetett, mivel nem fogékony a szellemvilágra. Azt is mondta, nagyon sajnálja, hogy Nati ott volt. Pamelát nem akarja többet sírni látni, mert ez nagyon fájó érzés neki. Főleg azért, mert nem fogékony őrá, így hiába jelez neki, nem veszi észre - mesélte a jósnő a lapnak.