Mellbimbóját mutogatva indította a hetet a magyar származású világsztár - fotó

Kerry Katona
Vágólapra másolva!
Az Atomic Kitten alapítótagja volt, 1998 és 2001 között volt a lánybandában.
Vágólapra másolva!

A 43 éves énekesnő, és öt gyermek anyja, modell és popsztár volt egykor, most is gyakori szereplő a brit bulvárban. Többször is nulláról kellett kezdenie, de most újfent drága villában él, teljes jómódban. Ehhez az OnlyFans is kellett, ugyanis Katona a meztelen képeit oda pakolja fel, a 18-as karikás, korhatáros oldalra pedig csak azok tudnak bekukkantani, akik kifizetik a havidíjat. Itt van újabb képe:

Kerry Katona Instagram

Kerry Katona - teljes nevén Kerry Jayne Elizabeth Katona - brit énekesnő, az Atomic Kitten alapítótagja. 1998 és 2001 között volt a lánybanda tagja, majd 2012-től újfent velük lépett fel. Egyik nagyapja magyar volt, a II. világháború alatt hagyta el az országot, Angliában telepedett le. Kerry anyját egy prostituált szülte, aki egy sikátorban hagyta - akárcsak a testvérei, az édesanyja is egy gyermekotthonban nőtt fel.

Már nem a zene az első

Az énekesnő szerint semmi különös nincs abban, hogy meztelenkedik: ilyen képek már megjelentek róla korábban magazinokban, most viszont újakat tölt fel, és ezért fizetnek is az emberek. Vett időközben házat, Lamborghinit és gyermekei újra magániskolákba járnak. Saját divatcége is van, a KerryBoutique, a Mirror pedig úgy tudja, a fotókkal havi több tízezer fontot keres.

Kerry Katona nem gondolja, hogy szégyellnie kellene magát bármiért,

mert nem szexel kamerák előtt, csak félmeztelen fotókat tesz fel. "Semmivel sem durvábbak ezek, mint amiket a magazinok készítettek rólam" - magyarázta. Mint mesélte, a lábfétis iránt érdeklődők is megtalálták, nekik külön képeket kell készítenie.

Két éve volt egy rosszabb periódusa, két autóját lopták el két hét alatt: előbb az ő Range Roverét, utána pedig a vőlegénye Mercedesét. "Nagyon aggódom a családom biztonsága miatt. El akarok innen költözni!" - jelentette be.