Rémisztő videó került elő a meztelenül vicsorgó Britney Spearsről

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Eltorzult hangon kíván jó reggelt, utána pucéran vicsorog.
Vágólapra másolva!

Nem ez az első szürreális videó, amit az egykor igen sikeres popénekesnő kitesz magáról az internetre, de mindenképp a legbizarrabb felvételek közt van. Britney tágra nyílt szemekkel néz a telefonjába, manóhangon kíván kétszer jó reggelt, vicsorog, fetreng, mutogatja magát. Eddig is sokan aggódtak mentális egészségéért, őket aligha nyugtatja meg ez a felvétel:

Britney Spears amúgy sűrűn mutogat magáról meztelen képeket az Instagramon, pár napja azonban nem ő, hanem a híres német fényképész, Ellen von Unwerth ásott elő egy felvételt, amelyet 2003-ban készített az énekesnőről. A húszéves fotón Britney Spears kigombolt felsőben, gyakorlatilag félmeztelenül látható, nézze meg itt!

A popsztár október végén ruha nélkül, teljesen meztelenül mutogatta magát az Instagram-oldalán. Az énekesnő magánélete nem alakul túl jól, meglehetősen rövidre és zajosra sikeredett a legújabb házassága is, hiszen 14 hónap után máris szakított személyi edző párjával.

Kicsit korábban Britney Spears házához rendőrök vonultak ki, az énekesnő ugyanis késekkel hadonászott és az erről készült felvételt megosztotta a közösségi oldalán. Az ügyből végül nem lett semmi, azonban újabb sokkoló videót osztott meg magáról a világsztár, ismét késekkel táncolt, amiket végül a nyakához szorított.