Sokkoló dolgot mondott a sztár haláláról Matthew Perry volt barátnője

Horizontal ARRIVAL SHOW PREVIEW CINEMA PORTRAIT PORTRAIT-CLOSE-UP ACTOR
Matthew Perry - 2009-es felvétel
Vágólapra másolva!
Szerinte a Jóbarátok színésze nem magától fulladt bele a jakuzziba, ő egyértelmű jelét látta annak, hogy drogot fogyasztott. 
Vágólapra másolva!

Matthew Perry volt barátnője úgy gondolja, hogy a színész visszaesett a halála előtt, azaz újra kábítószerekhez nyúlt. Mint ismert, a színész a tragédia előtt egy közösségi média posztban a "Mattman" alteregóját használta, ami a nő szerint egyértelmű jele annak, hogy a férfi "be lehetett tépve". Ez a becenév állítólag egy figyelmeztetés volt, amit Perry állítólag akkor használt, amikor nem volt józan. A nő szerint más jelei is voltak annak, hogy újra problémái vannak, de arra mindig ügyelt, hogy ne legyenek szanaszét dobálva a házában gyógyszeres dobozok.

Matthew Perry még 2009-ben Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A Daily Star szerint a 47 éves Kayti Edwards még 2006-ban járt a Jóbarátok sztárjával. 2011-ben az asszisztenseként dolgozott, és közeli barátok maradtak.

Matthew Perry 2017-ben Forrás: Getty Images via AFP/Theo Wargo

A halála előtt egy kétórás pickleball-mérkőzést játszott a Riviera Country Clubban, ami számára az utóbbi időben nagyon sokat jelentett. Korábban játékostársa is beszámolt arról, hogy a megelőző napokban egyre furcsábban viselkedett a színész, de nem gondolta senki, hogy nagy baj lenne.

Matthew Perry korábbi drogfüggősége miatt többen is arra gondoltak, hogy visszaeshetett; de az első vizsgálatok igazolták, hogy nem volt fentanil vagy metamfetamin a vérében. További teszteket is végeznek majd, hogy más illegális szerek használatát is kizárhassák, valamint a lakásában talált vényköteles gyógyszerek mennyiségét is tesztelik Perry vérmintájából, hogy kizárhassák, nem azok okozták a halálát.

A vizsgálatok eredményére még egy jó ideig várni kell, ugyanis fél évbe is telhet, hogy a halottkém kimutassa, pontosan mi vezetett a színész halálához.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!