Szörnyű tragédiák, fiatalon meghalt szépségkirálynők

Koller Katalin
Newly-elected 24-year-old Miss Hungary 2007, Katalin Koller, waves during the final ceremony of the beauty contest at Thalia theatre in Budapest late 28 December 2007. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Molnár Csillát 1985-ben választották az ország legszebb lányává. A kaposvári születésű szépség a következő évben a Miss Európa versenyen harmadik helyezést ért el. A megvalósult álmot azonban egy szörnyű tragédia követte: Molnár Csilla öngyilkos lett, nem tudták megmenteni az életét. Nem ő az egyetlen, akinél a koronát tragédia követte. Összeszedtünk néhány szépségkirálynőt, akik tragikusan fiatalon haltak meg.
Vágólapra másolva!

Molnár Csilla

Molnár Csilla 1986. július 10-én, 17 évesen halt meg. A fiatal szépségkirálynő nem tudta feldolgozni a pletykákat, és a közéleti, családi konfliktusokat. Szólt az édesanyjának, hogy gyógyszereket vett be, de már nem tudták megmenteni az életét.

Molnár Csilla királynővé válása után szerette volna ugyanazt az életet élni, mint előtte Forrás: MTI/Benkő Imre

Az egyik legjobb barátnője, Vinay Angéla néhány éve így beszélt róla egy interjúban:

Minden lány álmát váltotta valóra akkor, de vissza akart térni hozzánk, közénk és újra az akart lenni, aki előtte volt, de már nem lehetett."

Molnár Csilla Andrea 1985. október 5-én fellépésre vár a Budapest Kongresszusi Központban, ezen az estén lett szépségkirálynő Forrás: MTI/Benkő Imre

A csillogás, a nagy álmok, a hírnév már nem azt jelentette, mint amit mi korábban gondoltunk. Elvesztettük őt: a barátnőt, az osztálytársat, a lányt, aki egy volt közülünk, de mégis különleges" – tette hozzá Vinay Angéla.

Koller Katalin

Koller Katalin, a Miss Hungary 2007 királynője volt. 2016-ban rosszindulatú daganatot találtak a szervezetében.

Koller Katalin sokáig küzdött rákkal, sajnos a szervezete feladta a harcot Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Alvás közben érezte, hogy valami nyomja a bordáját. Az orvosok lemondtak róla, de ő sokáig küzdött a gyilkos kór ellen, sajnos a szervezete feladta a harcot.

A cikk folytatásáért lapozzon!