Top 10 - itt vannak a legszexibb doktornők a tévéből - fotók

grace klinika
Vágólapra másolva!
Orvosos-kórházas drámát nem azért néz az ember, mert vonzó nőket szeretne látni. Persze nem baj, ha feltűnik egy-két csinos orvosnő, medika vagy asszisztens az osztályon; tőlük még a beteget alakító megfáradt statiszták is felélénkülnek - úgyhogy a sorozatkészítők is figyelnek erre. Lássunk tíz karaktert, akik kicsit elviselhetőbbé tették a sokszor komor történetet - van köztük három magyar is!
Vágólapra másolva!

Korábbi összeállításunkban a tévésorozatokban látható 10 legcsinosabb rendőrnőt gyűjtöttük össze, őket itt tudja megnézni. Alább pedig a 10 legszexibb doktornő!

Remy Hadley, Olivia Wilde

FOX

Az itthon is kedvelt Doktor House-ban láthattuk, ismertebb nevén "Tizenhármas", a FOX orvosi sorozatának kitalált szereplője, Dr. Gregory House diagnosztikai csapatához csatlakozott az idők során. A negyedik évad második szerepelt először, a nyolcadik évad 22., nem mellesleg utolsó epizódjában volt utoljára látható, ennek a címe elég baljós volt (Everybody Dies – Mindenki meghal).

Izzie Stevens, Katherine Heigl

ABC

Isobel Katherine Stevens egy fikciós karakter a Grey's Anatomy, Grace klinika című orvosi drámasorozatból, amelyet ABC sugárzott az Egyesült Államokban. A karaktert a sorozat producere, Shonda Rhimes alkotta meg, és Katherine Heigl színésznő alakította 2005 és 2010 között. Izzie sebészgyakornokként mutatkozott be, majd rezidens szintre küzdötte fel magát.

Elliot Reid, Sarah Chalke

NBC

A Scrubs (Dokik) című amerikai vígjátékban láthattuk sok éven át. Az első nyolc évadban minden epizódban szerepelt, kivéve a 8. évad két epizódját. A 9. évadban négy epizódra tért vissza, ekkor házasodott össze a Zach Braff alakította főszereplővel. Elliot Reid karaktere a sorozat más szereplőihez is közel áll, többek között Carla Espinosához (Judy Reyes) és Christopher Turkhöz (Donald Faison).

Vannak még csinos doktornők, lapozzon!