A milliárdos Nagy Ő rájött, hogy elrontotta, most már mást választana - kiderült, kit

Jákob Zoltán
Egyedül utazott Dubajba
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, hosszas titkolózás után végül elismerte Jákob Zoltán, hogy úgy döntöttek a Nagy Ő győztesével, Hajnal Bettinával, hogy nem folytatják a kapcsolatukat. Egy ideje már gyanúsan viselkedtek, de érdemben eddig egyikük sem reagált a szakítással kapcsolatos hírekre, sőt igyekeztek tagadni azt. Jákob azonban más érdekességet is megjegyzett, amivel a Nagy Ő egyik versenyzőjére tett utalást, valószínűleg ez nem lehet véletlen.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint Jákob Zoltán utólag mégis megbánta döntését, és lehetséges, hogy egy másik hölgy nyerte el a tetszését, akitől a szakítást bejelentő videójában is idézett, és név szerint is megemlített.

- mondta sejtelmesen mosolyogva a felvételen, valószínűleg nem véletlenül említve az egykori barátnőjelöltjét.

Hajnal Bettina és Jákob Zoltán végül a szakítás mellett döntöttek Forrás: Hajnal Bettina/Instagram

A milliárdos korábban már beszélt arról, hogy a műsort visszanézve, és látva olyan dolgokat, amiket ő akkor nem láthatott, átértékelte az akkor történteket. Arra is utalt már, hogy szimpatizál az említett Enikővel. Jákob azt is kifejtette, hogy a műsort visszanézve eléggé megváltozott a véleménye egy-két versenyzőről, miután bepillantást nyert a lányok magánbeszélgetéseibe, vagy konfliktusaiba is. Ekkor is külön említette Enikőt, akiről úgy gondolja utólag, hogy a legkorrektebb volt, önazonosnak, kedvesnek és jószívűnek látta.

Jákob Zoltán már többször is megemlítette egykori barátnőjelöltjének nevét, talán megbánta, hogy nem őt választotta akkor Forrás: TV2

Talán Jákob Zoltán megbánta a döntését, utólag úgy gondolja, hogy Enikő szimpatikusabb számára, mint Betti, akit nagy hangja és temperamentuma miatt sem tud elfogadni, így még az is lehetséges, hogy a milliárdos utólag megpróbál közel kerülni az egykor kikosarazott Enikőhöz.

Jó érzéssel töltötte el a lelkem. Köszönöm Zoli véleményét, de ez nem jelenti azt, hogy elkezdünk ismerkedni. Persze, soha ne mondd, hogy soha, de azt hiszem, Zoli most inkább magára kell koncentráljon" - reagált a Bors érdeklődésére Enikő azzal kapcsolatban, hogy lehet-e valami közte és a Nagy Ő között. A nő elárulta, hogy azóta nem beszéltek, nem keresik egymást, a kapcsolatukra ezek ellenére sem lát jelenleg esélyt. Az jól esett neki, hogy őt emlegette a férfi, de inkább sajnálja, hogy végül nem járt sikerrel Jákob Zoltán és Betti.

Enikőt meghatotta, hogy tőle idézett Jákob Zoltán Forrás: TV2