Valami megint nem stimmel Opitz Barbi körül, újra szakított Serleg Alberttel

Opitz Barbi Serleg Albert
Vágólapra másolva!
Egyre többen aggódnak Opitz Barbiért, akik figyelemmel követik a sorsa alakulását, mert úgy látják: fennáll a veszélye, hogy bántalmazó kapcsolatából nem tud szabadulni, és botrányai egyfajta segélykiáltások a nyilvánosságnak. Az énekesnő az Instagramon közzétett üzenete szerint megint szakított Serleg Alberttel, de a nyilvános posztja azóta eltűnt.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nem túl szerencsés a szerelemben, ugyanis előző kapcsolata is botrányok közepette ért véget, amikor exbarátja nyilvánosságra hozott róla egy videót, melyen teljesen meztelenül látható.

Opitz Barbi és Serleg Albert szerelmi élete követhetetlenné vált Forrás: Instagram/Opitz Barbi

Ezek után ismerkedett meg Serleg Alberttel, akivel se veled, se nélküled kapcsolata megdöbbentette a nyilvánosságot, főleg a kapcsolata miatti folyamatos botrányok miatt, amelyek azt sugallják, hogy nagyon rossz hatással van rá a fiú. Serleg Alberttel tavaly óta alkotnak egy párt, de követhetetlen, hogy mikor vannak együtt és mikor szakítanak.

A megismerkedésük óta teljesen felfordult az énekesnő magánélete,

hiszen megromlottak családi és baráti kapcsolatai is, és azok is nagyon aggódnak érte, akik követik az életét.

Opitz Barbi kedd éjszaka nyilvánossá tette, hogy szakított a barátjával, az üzenete azonban azóta teljesen eltűnt: a zavaros magánélete miatt még az is elképzelhető, hogy megint kibékültek és visszafogadta Serleg Albertet, aki korábban állítólag elrabolta.

Forrás: Opitz Barbara/Instagram