A Farm VIP kiesője úgy érzi, hátba szúrták a csapattársai

Paprika Dorina, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Paprika Dorina számára ért véget a Farm VIP. A 18 éves lány pozitívan tekint a közel három hétre, amit a farmon tölthetett.
Vágólapra másolva!

"Nagyon csalódott voltam a kiesésemet követően, forrtak bennem az indulatok.Rendkívül rosszul esett, hogy a farmgyűlésen második alkalommal szúrtak hátba a csapattársaim. De úgy gondolom, mégis hasznomra volt a műsor, sokat tanultam, amire szükség is volt. Hálás vagyok a produkciónak, hogy az egész részese lehettem. Minden okkal történik az életünkben, hiszem, hogy az én esetemben is így van. Mindig minden úgy alakul, hogy nekünk a legjobb legyen – kezdte a lapnak Paprika Dorina, aki bevallása szerint nagyon távol áll az ily módon vidéki élettől.

Forrás: TV2

"Tudom magamról, nem voltam oda való. Erős önkritikával rendelkezem, tisztában vagyok az adottságaimmal, soha nem voltam sportos alkat, nem áldott meg a Jóisten erős fizikummal sem. Éppen ezért nem sikerült megtalálnom önmagamat, még ha a csapattársaim a segítségemre is igyekeztek lenni. Viszont erősebb lettem azáltal, hogy az ottani körülményeket, kilépve a komfortzónámból kibírtam " - mesélte a Borsnak.