Caramel, Balázs Klári és Nagy Feró is ott lesznek a TV2 műsorának fináléjában

Sztárban Sztár leszek!
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár leszek! 4. évadának döntősei ráfordultak a célegyenesre. Vasárnap este kiderül, ki kapja „Az ország legsokoldalúbb előadója" címet, a vele járó 20 millió forintot és a 10 millió forint értékű autót. Hosszú heteken át tartó menetelés, előválogatók és középdöntők után a döntő TOP 4 versenyzője már tényleg csak karnyújtásnyira van attól, hogy közülük valakinek teljesüljön az álma. Az, amiért idén nyáron átlépte a TV2 kapuját. Ebben pedig a hazai zenei élet nagyjai: Balázs Klári, Nika, Nagy Feró és Caramel segítik majd őket.
Vágólapra másolva!

Múlt héten összeállt a Sztárban Sztár leszek! TOP 4-es mezőnye, a döntőben Széchenyi Lilivel, Nagy Alexával, Karapancsev Kristóffal és Szologjan Edgarral találkozhat a közönség. A versenyzőkre most is egész héten lehet szavazni az emelt díjas telefonszámokon, így a nézők már a vasárnapi élő show előtt hozzásegíthetik kedvencüket a végső győzelemhez.

A Sztárban Sztár leszek! zsűrije Forrás: TV2

Ám addig még rengeteg izgalom vár az átalakulókra.

A fináléban kétszer kell az énekeseknek színpadra lépniük, amiből az egyik most is egyéni produkció lesz. Széchenyi Lili: Demi Lovato, Nagy Alexa: Irene Cara, Karapancsev Kristóf: Lewis Capaldi, Szologjan Edgar pedig James Arthur bőrébe bújik majd.

Emellett a hazai zenei élet ikonikus alakjai közül is érkeznek a stúdióba négyen, hogy egy-egy duett produkcióval támogassák a finalistákat életük egyik legkülönlegesebb pillanatában, az utolsó, mindent eldöntő megmérettetésen.

Ikonikus magyar előadók érkeznek

Pápai Joci csapatából Széchenyi Lili van versenyben. Lili minden héttel közelebb kerül az álmához: hogy saját zenekarával a saját dalait játssza. A 19 éves gyermelyi lány a legutóbbi adásban is magabiztosan jutott tovább, így a vasárnapi döntőben is minden bizonnyal különleges Demi Lovato átalakulást láthatunk tőle. Duettpartnerének elképesztően örül, ugyanis a Megasztár-győztes Caramellel fog énekelni.

Majka két versenyzőjével is „harcba indul" vasárnap este. Karapancsev Kristóf mindent egy lapra tett fel, külföldi zenészkarrierjét hátrahagyva meg sem állt a Sztárban Sztár leszek! válogatójáig, és íme vasárnap a legjobb három énekes mellett neki is esélye van megnyerni a TV2 tehetségkutatóját. Kristóf az elmúlt hetekben volt fent és lent, túl van egy szakításon is, de semmi nem tántoríthatta el, kizárólag a műsorra koncentrál. Majka döntése alapján a skót énekes, dalszerző Lewis Capaldi bőrébe bújik majd, és mint mondta: óriási megtiszteltetésnek éli meg, hogy a hazai művészvilág nagy kedvencével, Balázs Klárival léphet színpadra.

A legutóbbi adásban Szologjan Edgar némi bizonytalanság után a második dalával mindenkit lenyűgözött, ezzel egyértelművé vált, hogy a döntőben a helye. A sármos örmény származású fiú ezúttal a romantikus előadóművészt, James Arthurt fogja imitálni. Ráadásul Majka olyannyira bízik a srácban, hogy saját zenekarának oszlopos tagját, Nikát is „kölcsönadja" erre a mindent eldöntő estére, így Edgar az aranytorkú énekesnővel lép majd színpadra.

Köllő Babett versenyzője, a 18 esztendős Nagy Alexa, aki saját bevallása szerint is nagyon kinyílt a műsor alatt. A színpadon olyan átalakulásokra képes, hogy szinte rá sem lehet ismerni. Alexa amellett, hogy zseniálisan énekel, táncos alapjait is nagyon jól kamatoztatta produkcióiban, amelyekben a dögös dívától, a laza csajon át egészen az operáig számos karakterben megmutathatta már magát. Mindenből próbálta a maximumot kihozni, és reméli ez most vasárnap sem lesz másképp. Egyéniben Irene Carává alakul át, duettben pedig Nagy Feróval szántják fel a színpadot.

A döntősök mellett a TOP12 minden tagja lázasan készül, hiszen a kiesett versenyzők is visszatérnek egy-egy különleges produkcióval.

Az est végén pedig egy valaki, a Sztárban sztár leszek! minden eddiginél nagyobb főnyereményét viheti haza.

A győztes ugyanis 2023-ban nem csak „Az ország legsokoldalúbb előadója" címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is.

Sztárban Sztár leszek! döntő december 10-én vasárnap 18:55-től a TV2-n!