Kiderült, miért ez a három páros jutott a Dancing with the Stars szombati döntőjébe

Krausz Gábor
A három döntős
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Starsban 200 fős stáb dolgozik hónapokon keresztül azon, hogy minden rendben menjen, és a nézők a lehető legjobban szórakozzanak szombat esténként. Az idei casting különösen erős lett, remek nézettséget hoz a TV2 szuperprodukciója, ami jelenleg a legnépszerűbb műsor a tévében. Szombaton véget ér a show, tehát hamarosan kiderül, hogy Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, illetve Krausz Gábor és Mikes Anna lesznek-e a széria győztesei. 
Vágólapra másolva!

Ragyogó nézettséget szállít a szombat esti műsorsávban a Dancing with the Stars, amely múlt szombaton a teljes lakosságban 826 ezer nézőt érdekelt 21,2 százalékos közönségarány mellett, ezzel a legnézettebb tévéműsor lett, ami hatalmas siker a TV2-nek.

Dancing with the Stars: Marics Petiék ott lesznek a döntőben Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Elmondható, hogy a negyedik évadra is sikerült egy nagyon erős mezőnyt összerakni: az, hogy a kereskedelmi tévés műsorokra korábban nemet mondó Eszenyi Enikő vállalta a show-t, óriási meglepetés volt, de a két kiváló énekesnő, Király Linda és a Megasztár-győztes Radics Gigi szerepeltetése is a castingot dicséri.

Radics Gigi annyira belejött a táncba, hogy a show után is együtt marad a partnerével.

A fiatal nézőkre is gondolni kell: T. Danny és Marics Peti a tinik kedvencei,

ott is vannak a döntőben, mellettük ott volt a realityveterán Csuti, a Tóth Gabi utáni életét kezdő, így a bulvársajtónak mindig érdekes Krausz Gábor, illetve olyan ismert tévés arcok, mint Sydney van den Bosch, Hunyadi Donatella vagy Simon Kornél.

Látványos volt a legutóbbi adás is Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Ahhoz, hogy ilyen látványos legyen a műsor, 200 ember összehangolt munkája kell, azaz rengeteg szervezésit igényel a show. Kikerült a díszletből a karzat, illetve a zenekar, így a táncoknál az eredeti dalok csendülnek fel – így lett egy nagyobb táncolható „felső parkett" is, illetve egy impozáns LED-fal, ami nagyban hozzájárul a még látványosabb produkciókhoz, a komplexebb vizuális megjelenítéshez.

A számadatok kedvelőinek pár érdekesség:

  • 3-4 flakon hajlakk fogy adásonként
  • 1,5 hónapig épült a stúdió
  • 16 diszkógömb van a díszletben, de mivel a diszkógömb amolyan dekorációs elem is, ezért több ezer db. jelenik meg égősorokon, kiegészítőkön az öltözőkben. Maga a győztes kupa is diszkógömböt ábrázol
  • 250 férőhelyes a nézőtér
  • a beauty szekció és a versenyzők öltözője négy nagy konténerből egy hét alatt épült fel
  • a korábbi éveknél jelentősen nagyobb, 100 m2-nyi LED-fal, ami minden eddiginél szebb látványt eredményez
  • nagyjából 500 lámpa van a stúdióban
  • több száz méter kábel van beépítve
  • 1,6 km LED
  • faanyag: 1800 m2, ami 28 tonna

Szombaton már reggeltől zajlanak a próbák

A műsorvezetők idén is a már összeszokott, rutinos Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András. Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás ebben az évadban is a zsűri tagjai. A produkció vezető stylistjai Holdampf Linda és Demeter Richárd, ők felelnek a műsorvezetők, a zsűritagok, a sztárok és a táncosok ruhájáért is.

Természetesen minden előre eltervezett és egyeztetett, alkalmazkodik az adott show tematikájához.

Nem elég csak beesni röviddel a kezdés előtt: szombaton reggeltől birtokba veszi a teljes stáb a stúdiót, mert adás előtt mindent lepróbálnak egyszer, hogy az élő adásra minden tökéletesen menjen.

Krausz Gáboréknak sokan drukkolnak Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Senki nem esett ki betegség vagy sérülés miatt

A negyedik Dancing-évadban szerencsére semmilyen komolyabb sérülés vagy betegség nem hátráltatta a versenyzőket. Persze izomláz, kék-zöld foltok és fájdalom volt bőven, illetve megfázással is küzdött egy-két szereplő, de nagyon elszánt a csapat, így senki semmilyen felkészülést nem hagyott ki. A koreográfus itt mesélt hosszabban a show-ról.

Krauszék megnyerhetik az évadot, sokan megszerették őket Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Nagyon sokan szeretnének szerepelni

A közösségi médiában itt-ott olvasni, hogy celebek, sztárok lelkesen írnak arról, hogy milyen színvonalas a show, jó lenne ebben részt venni jövőre - mert aligha kétséges, hogy 2024-ben is lesz Dancing with the Stars.

- válaszolta megkeresésünkre a TV2 sajtóosztálya.

Már csak hárman maradtak, jön a finálé

Szombat este lement a TV2-n a Dancing with the Stars idei elődöntője, amelyben már csak négy páros versenyzett egymással. A zsűri és a közönség döntése alapján végül Radics Gigi és Baranya Dávid számára ért véget a verseny, Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, illetve Krausz Gábor és Mikes Anna mentek tovább a döntőbe. Erről és ennek okairól itt olvashat hosszabban.

A három döntős Forrás: Krausz Gábor/Instagram

Szombaton eldől, ki nyeri a Dancing with the Starst, de az este azért is érdekes lesz, mert a botrányos szakítás után a kamerák előtt találkozik újra Marics Peti és Tóth Andi. A döntőben ugyanis nemcsak az idei, negyedik évad kiesői mutatják meg magukat, de a korábbi évadok győztesei is, így parkettre lép Csobot Adél, Gelencsér Tímea és Tóth Andi is. Rengeteg képet az elődöntőről itt talál.

Vannak emlékezetes, izgalmas videónk, a cikk folytatódik, lapozzon!