Drámai vallomás: élete legnagyobb tragédiájáról beszélt Csézy

Csézy
Vágólapra másolva!
Csézy férje előtti párja, Lajos László 2011-ben öngyilkos lett. Az énekesnő legutóbbi interjújában úgy fogalmazott, társa, Szabó László nélkül nem élte volna túl ezt a tragédiát.
Vágólapra másolva!

Talán nem gondolnák a követők Csézyről, hogy azon kívül, hogy ruhákat tervez például Karikó Katalinnak, és tündököl a színpadon, otthon is bármit elvégez, ha kell, még lapátot is ragad.

– kezdte Csézy a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában, aki férjéről, Szabó Lászlóról hosszasan mesélt.

Hadd pihenjen, vagy feküdjön ki a fűre, vagy ússzon a tóban, vagy élvezze egy kicsit, mert rengeteget megy, és féltem, nehogy baja legyen! Tényleg nagyon hálás vagyok ezért a házasságért. Annyira ő a másik felem, és annyira kiegészítjük egymást... Én nélküle nem élnék szerintem" – magyarázta az énekesnő. Nem tagadja, előző párja, Lajos László halálát nélküle nem élte volna túl. Mint ismeretes, Csézy férje előtti társa öngyilkos lett, akárcsak férjének előző felesége.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!