Egész éjszaka bulizott a Sztárban sztár leszek! győztese - videó

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10.
A Sztárban sztár leszek! negyedik évadának győztese Karapancsev Kristóf lett. Majka versenyzője nagyon szoros versenyben győzött. Pápai Joci versenyzője, Széchenyi Lili végzett a második helyen
Vágólapra másolva!
Karapancsev Kristóf nyerte a Sztárban sztár leszek! negyedik évadát, erről már korábban beszámoltunk. A fiatal énekes legutóbbi interjújában elárulta, úgy fogta fel a versenyt, hogy mindent belead, és ha nem nyer, akkor is nyugodt szívvel gratulál a győztesnek. Arról is beszélt, hova vezet első útja az új autójával.
Vágólapra másolva!

Karapancsev Kristóf, a Sztárban sztár leszek! győztese a Mokkában indította a napot, kiderült, nem aludt semmit, átbulizta az éjszakát. Orosz Barbara kérdésére elárulta, nem számított győzelemre.

Abban bíztam, hogy sikerül magamból kihozni a maximumot, azt ami bennem van, és ennek köszönhetően majd, és ha nem is én nyerek, akkor is majd nyugodt szívvel fogok tudni gratulálni, mert úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt megtettem" – kezdte Majka versenyzője, aki mögött második helyen Széchenyi Lili végzett, a harmadik pedig nagy Alexa lett.

Ez egyben fárasztó volt, és egyben nagyon megtisztelő, mert egy olyan bizalmat éreztem folyamatosan Peti részéről, ami azt mutatta, hogy bízik abban, hogy meg tudok ugrani ilyen feladatokat, viszont nagyon magas stresszfaktort is jelentett..." - magyarázta az énekes, aki a pénznyereményen kívül egy autóval is gazdagabb lett. Az új kocsival első útja szülővárosába vezet.

"Meglátogatom édesanyámat, keresztszüleimet, a barátaimat, nagyon hiányoznak."