Óriási meglepetés a Sztárban sztár leszek! döntőjében, megvan a győztes

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10., extra produkció, zsűri
Robbie Williams klónjai az extra produkcióban: Solymár Matyi, Szentmártoni Norman, Tasi Dávid és Váradi János
Vágólapra másolva!
Korda György, Balázs Klári, Caramel, Nagy Feró és Nika is megjelent a stúdióban, volt szexi, zuhanyzós jelenet is Nagy Alexától ezen a kiváló estén. A négy döntős énekelt szólóban és duettben is, igen színvonalas show-t láthattak a nézők. A győztes nemcsak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodott, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is. Itt nézhet rengeteg képet a döntőről.
Vágólapra másolva!

Karapancsev Kristóf, Széchenyi Lili, Szolgjan Edgar és Nagy Alexa jutottak a műsor negyedik évadjának döntőjébe: visszatértek a széria énekesei, mindenkit újra láthattak majd a TV2 nézői. A döntősök mellett olyan sztárok voltak a képernyőn, mint Caramel, Balázs Klári, Nagy Feró és Nika.

Tóth Gabi tv2

Tóth Gabi újra fantasztikus ruhában bukkant fel: "Elérkezett a finálé napja! Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen fantasztikus műsort sikerült léttehozni. A ruha neve Ananké , aki a végzet és az elkerülhetetlen sors istennője a görög mitológiában" - írta. Itt megnézhet több képet róla.

Majka vidáman kezdte a műsort Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A show elején Majka a női zsűritársak hosszú ruháival foglalkozott, Tilla és Tóth Gabi pedig azon viccelődtek, hogy a rapper a minap Ózd díszpolgára lett. Előbbi arról érdeklődött, mennyibe került megvenni ezt a kitüntetést, utóbbi pedig azon élcelődött, hogy ezt öregen kapják meg az emberek, és már csak 30 év, hogy Kossuth-díja is legyen Majkának.

Köllő Babett sem hétköznapi szettben jött Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Alább a show látványos nyitánya, érdemes megnézni:

Még az első fellépő előtt kiderült, hogy egy énekes nagyon elhúzott a szavazásnál, 46 százalékon áll, 22-vel követi valaki a riválisok közül.

Szologjan Edgar – James Arthur Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Szologjan Edgar volt az első, pontozás ezen az estén már nem volt, de Tóth Gabinak nagyon tetszett. "Így kell elkezdeni egy showt-t, szeretem az energiáidat! James Arthúrt nagyon jól hoztad és ne félj a magas hangoktól!" - biztatta. Köllő babett is nagyon elégedett volt: "Iszonyú laza vagy!" - lelkesedett.

Nagy Alexa volt soron, egy hazai rocklegendával, Nagy Feróval lépett fel. "Alexa, te elbírsz bárkivel a színpadon! Ott álltál Nagy Feró mellett, elbírták ezzel a feladattal és Feróval. Duettet láttam, nagyon jól mozogtál, jól hoztad, megérdemled a döntőt" - közölte Tóth Gabi, Pápai pedig a Beatrice frontemberét is méltatta: "Alexa, te nagyon passzolsz a színpadhoz. Feró bátyám... mi 40 év felett temetjük magunkat, tőled meg ezt annyira jó volt látni" - dicsérte a nyugdíjas rocker energiáit.

Nagy Alexa és Nagy Feró duettje Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Nagy Alexa és Nagy Feró duettje Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Képgalériát itt talál. A cikk folytatódik, lapozzon!