Ezért nem tesz soha újévi fogadalmat Köllő Babett

Köllő Babett
Köllő Babett is izgulhat majd vasárnap este
Vágólapra másolva!
Sokan nem tesznek fogadalmat újévkor, mert úgy érzik, hogy legfeljebb pár napig tudnák betartani. Köllő Babett is közéjük tartozik, de azért van pár hagyomány, amit mindenképpen betart szilveszter éjjel.
Vágólapra másolva!

"Nem szerencsés, ha valaki ilyen nagy elvárásokkal indítja az új évet, mert a nagy izgalomtól hajlamosak vagyunk olyan fogadalmakat tenni, amik szinte egytől egyig betarthatatlanok. A legtöbben le akarnak szokni valamiről, ami nem mindig megy egyik napról a másikra. Ezáltal egyfajta szenvedéssel indul az év, illetve szorongással, hiszen ott lebeg az ember feje felett, hogy nehogy megszegje a fogadalmát.

Ezért én maximum annyit szoktam megfogadni, hogy ha nagyon jó évem volt, akkor a következő is legyen legalább olyan jó" - mondta.

Forrás: TV2

Másnap viszont elkerülhetetlen a takarítás, hiszen Babett lánya, a tizenhárom éves Milla minden évben hatalmas konfettibulit tart. "Ő még nincs abban a korban, hogy fogadalmat tegyen, de a szilveszteri hangulatot már nagyon érzi: a partikellékesnél számtalan konfettit, kis csákót, vicces szemüveget és még rengeteg egyéb színes, csillogó csodát vesz. Általában túlzásba is esik, de nagyon élvezi a dekorálást, én meg anyukaként imádom látni, hogy ez mennyire feldobja. De azért ennek az eltakarítását már nem élvezem annyira!" - mesélte a hot!-nak.