Hat éve nem iszik Charlie Sheen, most elárulta, miért

German Comic Con Dortmund 2019 Cinema Charlie Harper in 'Two and a Half Men Celebrities ACE Charlie Goodson in' Anger Management Culture TV Fan Meeting Vertical ACTOR CONVENTION CONGRESS ENTERTAINMENT FILM CELEBRITY
Charlie Sheen at the 5th German Comic Con Dortmund 2019 in the Westfalenhallen. Dortmund, 13.04.2019 | usage worldwide (Photo by Nicole Kubelka/Geisler-Fotopress / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Nagyon kínos élménye volt, másnap letette az italt.
Vágólapra másolva!

Két évvel azután, hogy kirúgta őt a Warner Bros. a Két pasi - meg egy kicsi sorozatból, a színész az ugyanazon céghez tartozó stúdióban forgató Conan O'Brient látogatta meg, és megadta a módját: szimbolikusan egy tank fedélzetén vonult be, mintegy jelezvén, hogy továbbra sincs béke a felek közt. A járműből snassz lett volna, ha csak ő mászik ki, így előbb két mutatós szépség kászálódott ki belőle, és csak utána tűnt fel Sheen. De ez csak egy volt abból az ezer botrányból, amit Sheen főleg az italnak és a drognak köszönhet.

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Rich Polk

A féktelen tivornyák, elfogyasztott italok számát tekintve csoda, hogy életben van, mindenesetre most azt állítja, hogy hat éve nem iszik: "Most korán kelek, fél öt vagy öt körül, korán megnézem a híreket, edzek, válaszolok az e-mailekre. Aztán felébresztem a gyerekeket, és segítek nekik a reggeli rutinjukban - ha lehet ezt rutinnak nevezni" - mondta nevetve.

Charlie Sheen Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP

A részeg délelőttöket nem tagadja: "Imádtam reggelente inni... Szerettem egy kis whisky-t a kávéba keverni." 2017-ben azonban történt valami, ami miatt változtatnia kellett.

"Egy reggel elfelejtettem, hogy a lányomnak volt egy találkozója, ahová megígértem, hogy elviszem, és aznap már megittam pár pohárkával... Fel kellett hívnom a barátomat, Tonyt, hogy vigyen el minket. Időben odaértünk, de megszakadt a szívem, mert a hátsó ülésen ült, és láttam rajta, hogy azon gondolkodik, hogy miért nem apa vezet... Hazaértem, és a nap hátralévő részében ezen gondolkodtam. Másnap reggel pedig egyszerűen abbahagytam az ivást" - vallotta.