Káprázatos, szexi ruhában érkezett Tóth Gabi a TV2 show-jára - képek, videó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
A ruha neve Ananké, aki a végzet és az elkerülhetetlen sors istennője a görög mitológiában - írta posztjában a Sztárban sztár leszek! döntője előtt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Karapancsev Kristóf, Széchenyi Lili, Szolgjan Edgar és Nagy Alexa jutottak a döntőbe, de visszatérnek a széria énekesei, mindenkit újra láthatnak majd a TV2 nézői. A döntősök mellett olyan sztárokat láthatunk ma este 18.55-től a képernyőn, mint Caramel, Balázs Klári, Nagy Feró és Nika.

Tóth Gabi újra fantasztikus ruhában lesz látható: "Elérkezett a finálé napja! Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen fantasztikus műsort sikerült léttehozni. A ruha neve Ananké , aki a végzet és az elkerülhetetlen sors istennője a görög mitológiában" - írta.

"A sors nem egyenlő az eleve elrendeltséggel, hiszen az ember gondolataival, döntéseivel és cselekedeteivel teremti azt. Azonban az már rajtunk múlik, hogy döntéseink által mit hozunk ki önmagunkból és a lehetőségeinkből. A végzet nem más, mint sorsformáló cselekedeteink elkerülhetetlen következményeivel való szembesülés, amely végül visszaterel minket a helyes útra és a végén minden történés értelmet nyer" - tette hozzá Tóth Gabi. Itt a lapozható posztja: