Ebbe a méregdrága luxushotelbe vitte a családját Rácz Jenő - fotók

Rácz Jenő
Vágólapra másolva!
Rácz Jenő imádja a fényűzést, téli vakációja előtt is mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, ám ezt egyáltalán nem bánja - írta a Ripost. 
Vágólapra másolva!

Rácz Jenő és a família túlzás nélkül a földi paradicsomba röppent a hideg elől. A Ripost megtalálta azt a luxusszállás komplexumot, ahova a család elmenekült. Ez a díjnyertes, ötcsillagos üdülőhely a Dél-Ari-atoll Huvahendhoo-szigetén található, egy rövid, 25 perces hidroplános repülésre a főváros Malé nemzetközi repülőterétől.

A szálláson mindenki megtalálja, amit keres. Kilenc luxusvilla közül választhat, amelyek közül sok medencés, és mindegyik közvetlen hozzáférést biztosít az óceánhoz. Az üdülőhely vendégei négy nyüzsgő bár és négy étterem kínálatát kóstolhatják, kezdve az olasz fine dining ételektől, a thai/indiai fúziótól Tamarindban, egészen a tematikus svédasztalos esték választékáig a legendás Lily Maa büfében.

A lap azt is kiderítette, hogy Rácz Jenőnek mélyen bele kell nyúlni abba a bizonyos zsebbe,

egy éjszaka két főnek körülbelül 400 ezer forintba kerül, ám egy saját deluxe vízi villáért 500 ezer forintnak megfelelő összeget is elkérnek.