Itt a legújabb Marics Peti botrány: mindent elmondunk a Stana Alexandra-ügyről

dancing with the stars, DWTS, 2023, TV2, 2023.10.21.TV2 show-műsor , tévé, TV, Dancing with the Stars 4. évad, október 21., második élő show, Marics Peti és Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, véget ért a táncosnő és Meggyes Dávid kapcsolata, sokak szerint a VALMAR fiatal zenésze az oka. Miközben az internetezők különféle jelekből, testbeszédből következtetnek arra, hogy több van Stana és Marics közt szimpla barátságnál, Meggyes Dávid volt párja, Horváth Gréta úgy szórja ki magáról a közösségi oldalára a szexi, fehérneműs képeket, mintha nem lenne holnap. 
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta és Meggyes Dávid 2019-ben lettek igazán ismertek, megnyerték a TV2 Ázsia Expressz című műsorának második évadját - ezek után sokan az Instagramon is követték közös életüket. 2022 elején jött a hír, hogy a nagy harmónia csak látszat, elmúlt a szerelem, sőt, válás lesz a vége. "Dávid úgy döntött, kilép az életünkből. Az, hogy mi történt, nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni. Éppen elég ez, amit elszenvedünk Filippel!" - írta oldalán Horváth Gréta, aki korábban még arról beszélt, hogy férjével kisbabát szeretnének.

Horváth Grétát szörnyen megalázta a férje, nagy botrány volt a váláskor Forrás: Horváth Gréta/Instagram

A fiatal pár több millió forintos lakáshitel terhével élte a mindennapjait, a verseny előtt vásároltak közös otthont. "Nekünk tényleg nem nyaralásra vagy újabb luxuscikkekre kell az a pénz, hanem arra, hogy végre megszűnjön a hitel terhe miatt ránk nehezedő nyomás" - árulta el Horváth Gréta.

Nem állítható, hogy Horváth Gréta buddhista nyugalommal reagált a megcsalás hírére, első dühében ugyanis felgyújtotta a férje ruháit: "A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik. Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok,

és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet... Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak" – mesélte az informátor.

Stana Alexandra, Meggyes Dávid Forrás: Stana Alexandra Instagram

2022 januárjában már lehetett tudni, hogy Meggyes Dávid új szerelme a Dancing with the Starsból ismert profi táncosnő, Stana Alexandra: szűk baráti körben akkor állítólag már nem titkolták szerelmüket, látták őket együtt kutyasétáltatás közben. Stana Alexandra tizenegy év együttlét, de csak öt hónap házasság után szakított a Dancing with the Starsban szintén látott táncossal, Köcse Györggyel, majd ottani táncpartnerével, Árpa Attilával is összehozták a lapok - de hamar kiderült, hogy neki semmi köze a válásukhoz.

A cikk folytatódik, lapozzon!