Meglepő dolgot tett egy magyar rajongójával Angelina Jolie - fotó

legdrágább eljegyzési gyűrűk, Angelina Jolie
Angelina Jolie (Photo by Chris Polk/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Szabó Renáta rengeteg világsztárral találkozott már élete során, köztük volt például Johnny Depp, David Guetta vagy éppen Lewis Hamilton. Angelina Jolie nem először forgat Magyarországon, a fiatal nőnek vele is lehetősége volt pár szót váltani, mint mondta, a színésznő egy földre szállt angyal.
Vágólapra másolva!

Szabó Renáta nagy örömére már 2010-ben és 2011-ben is találkozott Angelina Jolieval. Az Oscar-díjas színésznő jelenleg Magyarországon forgatja a Maria Callas életéről szóló filmet, aminek ő játssza a főszerepét. A fiatal nő most is mindent megtett azért, hogy láthassa a világsztárt.

– mondta a Blikknek Szabó Renáta, aki még egyelőre nem láthatta a színésznőt munka közben, mert annak haza kellett utaznia, de nem adta fel, hogy ismét találkozzanak.

Jóllehet, sok híres emberrel találkoztam már, de ilyen esetben, amikor az egyik idolodról van szó, nagyon nehéz megtalálni a szavakat, ezért is írtunk neki levelet. Leírtam neki, hogy nem csupán azért szeretjük őt, mert gyönyörű és csodálatos színésznő, hanem azért, amit tesz ezért a világért. Angelina a nevéhez méltón egy angyal számomra; mindent megpróbál megtenni azért, hogy kicsit jobb hely legyen ez a világ, számomra nagyon inspiráló a humanitárius tevékenysége. Minden jót kívántunk neki és a gyermekeinek is, összességében ez egy köszönő levél volt."

A rajongó mesélt a korábbi találkozásukról is, a színésznő akkor volt férjével utazott Budapestre.

"Tizenkét évvel ezelőtt már találkoztam Angelinával, amikor az akkori férje, Brad Pitt forgatott Budapesten. Rajta kívül sok világsztárral találkoztam már, és a tapasztalatom az, hogy a legtöbbjük hálás és alázatos a rajongókkal, hiszen tudják, hogy miattuk várakozunk egy-egy helyszínen akár napokon át. Angie azonban kitűnik mindannyiuk közül, ezt túlzás nélkül állíthatom. Extrán kedves és közvetlen, nem érzi tehernek, hogy odajöjjön és közös fotót készítsen velünk, aláírást adjon. Különleges kisugárzása van, valóban olyan, mint egy angyal."

Forrás: Szabó Renáta