Véresre edzette magát, és hatalmasat csalódott a Dancing with the Stars döntőse

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
T. Danny és Lissák Laura 3. tánca
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars harmadik helyezettje, T. Danny hosszú Instagram-posztban értékelte a szereplését a TV2 táncversenyében.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars szombati döntőjében adás közben búcsúzott sírva a harmadik helyezett páros, T. Danny és Lissák Laura. Mint ismert, a versenyt végül Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte, itt rengeteg fotót is láthat a győzelmükről és a finálé legjobb pillanatairól.

Úgy tűnik, T. Danny nehezen tért magához a kiesés után, hiszen csak vasárnap éjszaka reagált egy hosszú bejegyzésben az Instagramon:

"Hát ennyi. Vége. Nehéz most okosat mondani, de megpróbálok. Először is szeretném megköszönni azt a rengeteg támogatást, jó kívánságot, üzenetet, drukkolást és szavazatot, amit az elmúlt két hónapban kaptam tőletek! Nélkületek ez biztosan nem ment volna. Ahogyan nélküled sem, Lissák Laura" – kezdte, majd részletesen is megköszönte a partnerének a felkészítést.

Egy olyan felejthetetlen utazás volt ez, amit bármikor újrakezdenék. Szerettem reggeltől estig bent lenni, és szó szerint véresre edzeni magam. Szerettem hétről hétre kihozni magamból a maximumot, és látni magamon a fejlődést. Szerettem az elmúlt 4 hónapot, szerettem táncolni. Mi az, hogy... imádtam!" – írta többek között.