Kiderült, melyik sztáranyukának csapta a szelet nemrég Demcsák Zsuzsa vőlegénye

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, az ismert műsorvezető előtt egy másik magyar híresség is felkeltette a leendő férj érdeklődését - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Kiderült, hogy hónapokkal ezelőtt Demcsák Zsuzsa újdonsült vőlegénye egy másik magyar sztáranyukának csapta a szelet - írta a Bors.

A negyvenes éveiben járó Ferenc

a nála bő 10 évvel fiatalabb, az akkor már hivatalosan is elvált Horváth Grétának üzengetett a Facebookon.

Az Ázsia Expressz egykori győztese rengeteget változott külsőre és belsőre egyaránt, miután egyedülálló lett. Közel 30 kilótól szabadult meg, néhány plasztikai beavatkozáson is átesett.

Ennek jegyében született meg az a tavalyi képsorozat is, ami egy vitorláson készült Grétáról fürdőruhában és egy strandruhában. A fotókra érthető módon csak úgy özönlöttek a lájkok és a hozzászólások. Többek közt egy olyan férfi is kommentált a bejegyzéséhez, akinek a személye most utólag lett igazán érdekes.

Ő ugyanis nem más, mint Demcsák Zsuzsa jelenlegi, titokzatos vőlegénye.

Online hódoló

A közvélemény által csak Ferencként ismert férfi nem rejtette véka alá, hogy nagyon tetszik neki, amit a válása okozta sokkból kilábalni próbáló sztáranyuka képein lát.

Gorgeous! Back to shape - írta az üzletember Grétának, ami annyit tesz, hogy „Gyönyörű! Újra formában". Ebből két dolog vonható le egyértelműen. Az egyik, hogy az influenszert elég szemrevalónak tartotta, a másik pedig, hogy

nem akkor találkozott először a képeivel, hiszen észrevette a változást is.

Az online bókra azonban nem érkezett válasz, legalábbis nyilvánosan nem. Aminek persze lehet az oka az is, hogy rengeteg kommentet kap egy nap, és nem minden celebnek van arra ideje, hogy az összeset át is nézze. De az sem kizárt, hogy Gréta csak nem akart reagálni az egyébként jóképű Ferenc udvarlására - írta a lap.