Nézze meg a Sztárban sztár leszek! döntőjének fergeteges nyitányát - videó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Valaki nagyon elhúzott a szavazásnál, 46 százalékon áll, 22-vel követi valaki.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Karapancsev Kristóf, Széchenyi Lili, Szolgjan Edgar és Nagy Alexa jutottak a döntőbe, de visszatérnek a széria énekesei, mindenkit újra láthatnak majd a TV2 nézői. A döntősök mellett olyan sztárokat láthatunk ma este 18.55-től a képernyőn, mint Caramel, Balázs Klári, Nagy Feró és Nika.

Tóth Gabi tv2

Tóth Gabi újra fantasztikus ruhában bukkant fel: "Elérkezett a finálé napja! Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen fantasztikus műsort sikerült léttehozni. A ruha neve Ananké , aki a végzet és az elkerülhetetlen sors istennője a görög mitológiában" - írta. Itt megnézhet több képet róla.

Majka vidáman kezdte a műsort Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A show elején Majka morgolódott egy kicsit a zsűrtársak hosszú ruhái miatt, Tilla és Tóth Gabi pedig azon viccelődtek, hogy a rapper a minap Ózd díszpolgára lett. Előbbi arról érdeklődött, mennyibe került megvenni ezt a kitüntetést, utóbbi pedig azon élcelődött, hogy ezt öregen kapják meg az emberek, és már csak 30 év, hogy Kossuth-díj is legyen.

Köllő Babett sem hétköznapi szettben jött Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Alább pedig a show látványos nyitánya, érdemes megnézni:

Még az első fellépő előtt kiderült, hogy egy énekes nagyon elhúzott a szavazásnál, 46 százalékon áll, 22-vel követi valaki a riválisok közül.