Hihetetlen hasonlóság magyar sztárok és testvérük között - megmutatjuk!

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina le sem tagadhatná két húgát, annyira hasonlítanak egymásra. Rengeteg magyar és külföldi sztárról készült olyan fotó, amin a hírességek megszólalásig hasonlítanak testvéreikre: vannak olyan esetek, amikor tényleg nagyon megkülönböztetni, hogy valójában kiről is készült a felvétel.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina, Renáta és Rebeka

Az egykori szépségkirálynőnek két húga van, Renáta és Rebeka. A lányok féltestvérei, nem együtt nőttek fel. Renáta szinte ugyanúgy néz ki, mint Edina, de Rebekával is nagy a hasonlóság közöttük.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Az egykori szépségkirálynő korábban elárulta, egy félreértés miatt szakadt meg a viszonya a lányokkal.

Renátával előtte és a békülés óta is legjobb barátnők. Sokáig nem beszéltek, egy véletlen folytán futottak össze egy boltban, ott látta meg a húga először Medoxot. Edina húga kezébe adta a babát, és mindketten sírtak.

Kulcsár Edina a testvéreivel Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Király Viktor és Benjámin

Az énekes és testvére akárcsak, mint két tojás, úgy néznek ki. Nem csoda, hiszen egypetéjű ikrek. Habár Ben a tengerentúlon él, nagyon jó a két testvér kapcsolata. Király Viktor elárulta, nincsenek azok a tipikus megérzéseik, amik az ikreknek szoktak lenni, de a legtöbb baleset egyszerre történt velük.

Forrás: Király Ben/Instgram

Így szereztük ugyanazt a heget, ami mindkettőnk állán ott van, ennek története van. Még Amerikában éltünk és valami miatt épp büntetésben voltunk mindketten. A szüleink viszont terasz party-t tartottak, amin mi nem vehettünk részt. Azon agyaltunk, hogyan juthatnánk oda a szobánkból, hozzájuk. Csakhogy a szobánk ablaka előtt egy radiátor volt. Addig tanakodtunk, próbálkoztunk, amíg rá nem estünk a radiátorra és meg nem sérültünk ugyanott, az állunkon" – mondta korábban az énekes.

Forrás: Király Ben/Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!