Szívszaggató bejelentést tett a Bűbájos boszorkák rákos sztárja

Shannen Doherty
Vágólapra másolva!
Shannen Doherty negyedik stádiumú mellrákkal küzd, amely mostanra már átterjedt a csontjaira is - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 52 éves színésznőjénél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, ami azóta a csontjaira is átterjedt, ám ő eltökélten folytatja a kezeléseket, csak a jövőjére koncentrálva - írta a lap.

- jelentette ki egy interjúban a People-nek, még a szörnyű betegségéről is jókedvűen beszélve. „Még nem végeztem az élettel. Nem végeztem a szeretettel. Nem fejeztem be az alkotást. Még nem végeztem be azt, hogy jobbra változtassam a dolgokat. Egyszerűen csak... nem végeztem" – fogalmazott.

Miután Dohertynél rákot diagnosztizáltak, a színésznő masztektómián, kemoterápián és sugárkezeléseken esett át, majd 2017 áprilisában az Instagram-oldalán fedte fel, hogy remisszióba került.

Ám 2019-ben visszatért a rákja, a következő évben bejelentette, hogy áttétes, negyedik stádiumú rákot diagnosztizáltak nála.

Shannen Doherty 2016-ban, itt már beteg volt Forrás: Valerie Macon / AFP

„Ha azt kérdezed magadtól, miért én, miért lettem rákos, aztán pedig, hogy miért tért vissza a rák, miért vagyok a 4. stádiumban, az arra késztet, hogy nagyobb célokat keress az életedben" – magyarázta Shannen, aki azt reméli, hogy felhívja a figyelmet a rákkutatásra, miközben megmutatja azt is, hogy a rákos betegeknek még mindig bőven van mit hozzátenniük a világhoz.